lauantai 27. huhtikuuta 2013

Quesadillas by Taru

Moikkelis!

Tänään väänsin aamupalaksi naminami Quesadilloja jääkaapin jämistä. Meillä oli siis eilen ruokana tortilloja ja mukavasti kun jäi yli noita tarvikeita, päätin vääntää tukevaksi aamupalaksi tällaisia :)


 photo ruokaa1_zpsc001c79b.jpg

Tarvitset:

- Tortillaletun
- Jauhelihaa/kanaa
- Juustoraastetta
- Tomaattia ym. kasviksia mitkä kestää kuumennuksen
- Tacosoossia (sitä dippiä tiijättehän, en muista nyt sen oikeata nimeä)
- Ranskankermaa (dipiksi)
- Salaattia (lisuke)

Tosi iisi ohje näillä, eli tortillaletun päälle paljon juustoraastetta, tacosoossia, lihaa ja tomaattilohkoja. Taitetaan tortilla puoliksi ja länttäistään pannulle. Sitten ruskistellaan tortillan kuori rapsakaksi ja juuston tulee sulaa ja sitoa aineet samalla. Kääntäessä kannattaa olla varovainen, sillä mulla se lässähti auki tuohon pannulle ja sitten oli iso homma saada kaikki taas takaisn lätyn sisälle :D


 photo ruokaa2_zpsbe37293e.jpg


Sitten kun quensadilla näyttää valmiilta (ja tuoksuu valmiilta) niin eikun lautaselle ja kahtia. Lisukkeeksi hieman salaattia ja pari tomaatti lohkoa. Ranskankerma on ihana dippi tuolle, ja kun sormin tuota on helppo syödä niin dippaaminenkin on tosi kätevää!
Jos ei tykkää syyä sormilla, voi tuon lätyn päälle levittää lopuksi ranskankermaa. Guacamole muuten sopii tähän kanssa tosi hyvin!

 photo ruokaa3_zpsfbffb935.jpg

 photo ruokaa4_zps8d649a32.jpg

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti