maanantai 22. huhtikuuta 2013

Valo antaa kaikelle aikaa

Heippulis!

Tässäpäs nopeat asukuvat tältä päivältä. Tuon paidan sain viikonloppuna kun shoppailtiin mamman kanssa ja ostettiin muuten mamman kanssa sitten samanlaiset :D Okei, minä pakotin äiskän ostamaan tuon koska se kävi sille niin hyvin (ja on samalla muodikas ja hieman nuorekas).

 photo 224yks_zpsf3a5fa60.jpg
Top - NewYorker
Skirt - H&M
Shoes - DinSko
 photo 224kol_zps6609d681.jpg

Tänään ihana auringonpaiste on pitänyt mua virkeänä (vaikka kuvassa onkin aika myrtsi-ilme ku aurinko paistoi silmiin), laitoin jopa tuon hamosen päälle ja selailin kännykästä kemian tunnilla viime kesän kuvia. Ääh kesä tule jo!

 photo 224kaks_zps01595d7b.jpg

Mutta miinus tänään: Järkyttävän tukkoinen olo tuon prkleen siitepölyn & katupölyn takia. Tämä tyttö meni niin tukkoon että mantsan tunti jäi välistä ja kotiin turvaan napsimaan lisää lääkkeitä. Jihuu.

Nyt lukemaan kemian tuntitestiin, jossa en muuten osaa yhtään mitään.

Translation:
What a lovely day! Sun shines and it's warm, it's spring♥ I can't wait summer, I looked some last summers photos and I miss summer so much now... 
It was quite nice day at school, but I'm so allergic to birch that I had to go home before last lesson. Now I have to take more medicine and try to read tomorrows chemistry test wohoo...


~Taru

12 kommenttia:

 1. Hihii, mun vaatekaapistani löytyy samainen hame! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa:D toi on mulla yks lempparihameista ja henkkamaukan alelaarissa oli silloin kivat hinnat:)

   Poista
 2. luin sun aiempia tekstejä nii harrastatko ite joukkuevoimistelua?:) tai tiiätkö voiko täällä kuopiossa harrastaa misään niinku jos ei oo semmonen "10-vuotiaasta asti voimisteluu" huippu-ihminen:D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ei harrasta itse joukkuevoimistelua (enää, pentuna harrastin vähän) mutta niiden koulutusten ja yleisen tiedon ja kiinnostuksen riittäessä koen olevani silti kohtuullinen valkku:) ja itse harrastaisin kanssa täällä Kuopiossa jos täällä olisi tällaisille "vanhemmille" harrasteryhmä jossa ei tarvitse olla just tuollainen kuin kuvailit.
   sellainen puuttuu täältä:/

   Poista
 3. Voi hitsi, perustetaan sellanen:D

  VastaaPoista
 4. Onpas ihanan kesäinen asu! Erityisesti toi paita on tosi kiva :)

  Mullakin on muutamia vaatekappaleita tai asusteita samanlaisia, kuin äitillä, mikä ei haittaa, kunhan ei käytetä niitä yhtä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) ja näimpä juuri, kaikki hyvin kunhan ei ihan samaan aikaa pidetä noita paitoja:D

   Poista
 5. Niin ihanan aurinkoisia kuvia! Tulee heti eri fiilis kuviin kun on toi aurinko :D Ja mahtavan värinen toi paita, kesällä (en jaksa venaa!) täytyy käyttää kaikkii värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) aurinko tekee ihmeitä kuville, jotenkin hymykin lähtee paljon helpommin kun aurinko paistaa! Ja ah kesä ja ne kaikki värit vaatteissa <3

   Poista