lauantai 4. toukokuuta 2013

Huippuperjantai!

Moikkelis!

Oon tajunnut että aloitan teksit aina jotenkin hassusti moikkelis, moikka tms. En normaalisti jos jonkun näen sano moikkelis, mutta ehkäpä se menee tässä teksien aloituksessa.

 photo 35eka_zpscce2b0ff.jpg

Eilinen oli ihan Huippu päivä!
Aamulla paistoi kivasti aurinko, ja kuvasin eka kertaa tänä keväänä pari leskenlehteä. Kemian tunnilla kuparoin avaimen, se oli aika siistiä tavallaan... Oisi voinut tehdä siitä kirkkaamman, mutta meni jo. Hyppytunnilla koulussa tein jotain tos hassua, josta kerron teille pikkaisen myöhemmin ensiviikolla ja koulun jälkeen kävin vielä nopsaa kaverin kanssa Hesburgerissa.

 photo 35toka_zps930890ad.jpg

Illalla porukat lähti Ilonaan katsomaan Suomi-Saksa peliä, ja minä suunnistin ennen peliä pikkusiskon kanssa Amoreen pitsalle. Heitin samalla porukat keskustaan. Sain sitä ennen päivän parhaan puhelun: sain kesätöitä ensi kesäksi ja työt jatkuisivat myös syksyllä!:) JES!
Illalla kun pikkusisko jäi yksin kotiin paistamaan suklaamuffinsseja (joista pidän huolen ettei niitä enää tämänpäivän jälkeen ole xD) lähdin parin kaveripojan kanssa Freetimeen katsomaan sitä Suomi-Saksa peliä. Ihan tosi hyvä peli oli, mutta viimeinen voittomaali jäi sitten näkemättä kun oltiin juuri tulossa takasin sisälle...
Jos joltakin jäi pahasti peli ohi, niin Suomi voitti siis 4-3 jatkoajalla ;)
Olin siis kuskina koko illan, ja kun päädyttiin Onnelaan, mulle napsastiin kuskiranneke ranteeseen ja litsin sitten ilmaista limpparia koko illan. Freetimessa pojat osti mulle limun kun itse litkivät kaljaa, mikäs siinä, mukavaa oli silti. Vaikkakin ainoa tyttö jätkien kanssa ja kuskina :D

Olikos teillä millainen perjantai? :)

~Taru

6 kommenttia:

 1. jee, onnea töistä! :) minkälaisia hommia nyt sitten teet kesän ajan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravintola puolen hommia ja työt jatkuu kanssa syksyllä:)

   Poista
 2. Miten saa kuskirannekkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopion Onnelasta ainakin lipunmyynnistä kun sanot että haluat kuskirannekkeen. Yleensä pitäis kanssa olla pari todistajaa mukana että olet kuski ja auton avaimet:) Ja silloin ei tarvitse maksaa sitä sisäänpääsyä, ja saa ilmaista limua ;)

   Poista
 3. vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti kun tänne tulin !:)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista