keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Jussi 2013

Hellurei taas!

Minun juhannukseni oli varmaan parhain juhannus pitkään aikaan! Näin kaveria jota en usein näe, seura, ruoka ja juoma oli hyvää. Voiko parempaa edes toivoa?

Juhannuksen vietto alkoi pitkillä aamu-unilla, joiden jälkeen iltapäivän kuluessa siirryin autoineni ystäväni luokse, jossa sitten muita odotellessa aloiteltiin sivistyneesti kuoharilla ja sidukalla. Otettiin siinä parvekkeella 10 minsaa aurinkoa ja loppujen lopuksi (kun ystäväni poikaystävä kavereineen lähtivät) ryhdyimme räpsimään kuvia. Kiitokset Katalle ihanista kuvista, huomatkaa että uusi bannerikin on juuri noiden juhannuskuvien satoa ;)
 photo jussiasu2013_zps350ea62a.jpg
Top - New Yorker
Shorts - New Yorker
Sunglasses - From Cyprus
 photo IMG_5597_zps01921929.jpg


Sitten noin klo 21:00 suuntasimme yhden ystävämme luokse, jossa sitten vietimme suurimman osan illasta. Meitä odotti siellä pienimuotoinen shokki kun eräät kaerimme olivat aamulla sanoneet etteivät tule, koska eräs heistä on kipeä... Laittoivat vielä whatsupissa kuvan siitä. Lavastetun kuvan! Ne siis tekivät pienen jussikoijjauksen... Siellä sitten kuitenkin grillattiin, ja yksi ystävistämme oli laittanut ruokaa, joka oli muuten ihan tositosi hyvää, ja sitten yöksi/aamuksi mentiin "nukkumaan" Katalle. Nukkumisesta ei siis tullut yhtään mitään, muistan viimeisen kerran katsoneeni kelloa klo 8 aamulla :D
 photo jussikollaasi_zps66f104f3.jpg


Jussihan ei loppunut siihen. Juhannuspäivän iltana oltiin sitten meillä pienemmällä porukalla ja otettiin sivistyneesti juomia ja pelattiin korttia. Siinä illassa meni sitten taas aamunpuolelle ja samana päivänä läksin ajamaan mökille Lieksaan. Meinasi pikkaisen nukuttaa matkalla, ja ajoin vielä yksin!
Meillä on mökki Lieksassa, (joka ei ole tosin ihan meidän, mutta meidän perheen käytössä), tavallaan saaressa muttei kuitenkaan. Se on tarpeeksi kaukana sivistyksestä että ei tarvitse ajatella mitään koko mökkeilyn aikana. Sinne pitää mennä toisenkin kerran, sillä en ehtinyt olla kuin yhden yön koska eilen oli Kuopiossa jo tapaaminen aamuun sovittu, josta vahingossa myöhästyin, kuinka noloa!

 photo kuva23062013_zpsb01cf7ae.jpg

 photo jourolle2_zpsee8b93df.jpg

 photo jourolle1_zps1cadf24d.jpg


Tänään ajattelin ihan vain ottaa aurinkoa ja lepäillä, viikonloppuna olisi työt joten näistä aurinkoisista päivistä pitää ottaa kaikki irti. Kävin kirjastossa lainaamassa kirjoja, Sinkkuelämää ja sitten joku englanninkielinen rakkaus hömppä Paholainen Pukeutuu Pradaan kirjoittajalta.

 photo jouIMG_5844_zps369a1beb.jpg


Ihanaa kesäpäivä kaikille!

~Taru

6 kommenttia:

 1. Oot ihan sairaan kaunis! :--)
  Ja tää sun blogi on ihana! (:

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sun toppi ja kauniita kuvia susta!<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin pidän topista paljon :)

   Poista
 3. Ihana toppi!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista