sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesän alku 2013

Hauskaa kesää kaikille!

Eilen siis vietettiin kesän alkua hauskoissa merkeissä. Aamulla meillä oli koulussa jaksotulosteiden jako ja kevätjuhla, kahdeksaan herääminen lauantaina ei vaan ollut kovin mukavaa... Meidän rakkaalla ystävällämme oli 18-vuotissynttärit, joten annettiin lahja jo koulussa. En nimittäin päässyt illalla Hippulin juhliin kun oli nämä lakkityypit meillä.
Kuitenkin, kevätjuhlan jälkeen lähdin Katan kanssa katsomaan kaveriemme lakitusta jossa virahti jopa kaksi tuntia, oli muuten tuskaisen kuuma! Olen kyllä huikean ylpeä näistä lakkipäistä♥
Iltapäivällä sitten kierrettiin kolmen kaverin juhlat, joista onneksi kahdet oli samassa paikassa (veljekset) ja toinen juhlapaikka oli tosi lähellä. Söin itseni ekoissa juhlissa niin täyteen että seuraavissa ei mennyt alas kuin kahvikupponen.
Lakkiaisten jälkeen pidin meillä lakki/kesänalkupippalot, ja juhlat jatkui aamuyöhön asti. Nukkumaan taisin mennä joskus klo 5, huomaa että tässä alkaa tulla vanhaksi kun alkoi hieman iltaa myöten ramaista.
Kuitenkin pippalot olivat mukavat, mitäs nyt ei ihan ehjästi selvitty (kiitos ikivanhojen terassituolien) mutta muuten paikat pysyi yllättävän hyvänä :)
Illasta vaikea kertoa mitään erityistä, mutta tässäpä teille kuvakollaasina tiivistelmää mun eilisestä päivästä...

 photo kollaasi16_zpsf4c0f2d0.jpg

Sitten sitä eilisen asua,
Elikkä tuo mekko on taas alehaukka-katseen ansiota, maksoi ostaessa Seppälästä vaivaiset 16 euroa, ei paha. Ainut miinus siinä että se valui takaa tasaisin väliajoin....
Kengät vilahtivatkin jo aiemmin täällä eilen, tosiaan olen ostanut ne eilen Biancosta. Ihanat ja tosihyvät kävellä muuten!

 photo asu16_zps14e0d124.jpg
Dress - Seppälä
Shoes - Bianco
Necklace - Guess
Bracelet - Glitter
 Ihunaa kesää ja aurinkoisia päiviä kaikille ♥

~Taru

2 kommenttia:

  1. Aivan törkeen ihana toi mekko! Ja sinä c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekosta olen samaa mieltä mutta minusta voidaan vielä väitellä :D Kiitos kuitenkin♥

      Poista