perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hiustenhoito vinkkaus!

Hellurei!

Tänään palasin möksältä jo aikaiseen aamulla ja väsyttääkin sen mukaisesti.
Möksällä oli hauskaa, siitä tulee lisää sitten myöhemmin (muunmuassa se valkkarisangria resepti on ajastettu tähän lähipäiville!).
Ajoitin mökkireissuun kampaajan, halusin testata vähän millaista tarjontaa Pieksämäellä oikein on. Kävin Paris-nimisessä kampaamossa ja kampaaja teki oikein siistiä jälkeä! Vaikka eihän kuin latvat siistitty mutta kuitenkin. Siinä sitten juttelin kampaajan kanssa että olisiko joku tuote erityisen hyvin hoitava, ettei latvat kuluisi niin nopeasti ja hän suositteli minulle L´Oréal Paris:in Pro-Keratin Refill hoitoaineita. Ostin sitten varmuuden vuoksi huuhdeltavan ja hiuksiin jätettävän aineen noista.

 photo jouIMG_6073_zps99570b00.jpg

Olin aluksi hieman varautunut, sillä hintaa oli paljon, kuten kampaamotuotteilla yleensäkin ja en ollut testannut aiemmin näitä aineita. Oli kuitenkin hyvä että otin riskin ja ostin nuo!
Huuhdeltava aine jätti hiukset kevyiksi mutta hoidetun tuntuisiksi ja jätettävä ei tahmannut vaan siinäkin oli kevyehkö koostumus ja jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin miten hiuset tuntuivat terveemmiltä. Kannattaa siis kokeilla :)

~Taru

ps. nuo tuoksuvat ihan kampaamolle! Etenkin minä rakastan kampaamontuoksua ja nyt sain sen kotiini jokapäiväiseen käyttöön♥

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi sullakin! Tykkasin kovasti !!!:)

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea näitä tuote juttuja, varsinkin hiusaiheisia :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäät!:) näitä voisin tehdä vähän useamminkin :P

   Poista