keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Operation Wardrobe

Moi!

Kuten otsikostakin jo voi päätellä, minulla oli eilen operaatio vaatekaapin suursiivous. Noh, sain ainakin osan siivottua, ja turhaa vattetta, pieniä ja rumia, lähti ihan kivasti pois. Pikkusisko taisi olla kuitenkin omasta läjästään ihan tyytyväinen. 
Tosiaan mun vaatekaapista lähti säkillinen pieniä vaatteita ja toinen mokoma hieman rikkinäisiä. Osa rikkinäisistä menee kyllä huomenna ompelukoneen alle, sillä ihan lempparipaitojenkin saumat on alkaneet revetä. Ja huom! Ne ei edes ole kuin pari kuukautta vanhoja... Mistä tämä huono laatu nykyään tulee?


 photo jouIMG_6020_zps1dc79d92.jpg
Tältä se näytti alussa...
Mulla on tosi pieni vaatekaappi, ja sitten sellainen lipasto johon yritän mahduttaa kaikki vaatteeni. Tosiaan kiireessä tulee ensin vedettyä puoli kaappia ulos ja sitten survottua ne takaisin sisälle ettei huone näytä ihan kamalalta. Ja tässä siis sen viisauden lopputulos. Bravo minä!


 photo wardrobe_zpse61edaf7.jpg
Ja tässä lopputulos siivoamisesta!♥
Siivoamiseen meni noin kolmisen tuntia, mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Sukkalaatikkoon ja alusvaatelaatikkoon en jaksanut koskea vielä. Ehkä se on sitten huomisen missio!

Tänään on työpäivä (jes!) ja cosmopäivä♥ Kiva mennä taas töihin, ja tienata, vaikkakin vain ihan muutaman tunnin vuoro edessä. Noh, ainakin palkkapäivänä hymyilyttää hetken. Mun rahan säästämisestä ei ole tullut oikein mitään, joten nyt on pakko skarpata ja laittaa melkein koko palkka sitten säästöön. Jee..


~Taru

13 kommenttia:

 1. oot kaunis ! ja paaaljon vaatteita (:

  jassunlifestail.blogspot.fi kiitti jos vilkaset (:

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti paljon :) tuo määrä vain näyttää paljolta, tai sitten en vain osaa joitain käyttää mutten osaa heittää poiskaan :D

   Poista
 3. sul on ihan tosi paljo nvaatteita , oon kateellinen :o mut oot tosi kaunis ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaan olet, tuossakin on vielä sellaisia joita vain en raaskinut heittää pois :) Kiitos♥

   Poista
 4. Oii kun ihanan värisiä vaatteita sulla on :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 5. Mulla säilytystilaa vaatteille on niin vähän, että samanmoinen siivousprojekti on pakko toteuttaa piakkoin täälläkin. Sitä motivaatiota vaan vähän vielä etsin..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa siivota! Ja motivaatiota sain minäkin hakea, mutta kun sai aloitettua niin ei pystynyt lopettamaan ennen kuin sai urakan kokonaan valmiiksi ;)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit sitten korvata ne kun mennään ens kerralla kaupungille ;)

   Poista