maanantai 22. heinäkuuta 2013

Outfit 21/07/2013

Moikka!

Eilen oli tylsä vaatepäivä, vetäisin ylleni vain kaverilta saadun 3/4 hihaisen Vilan paidan ja kaulaan laitoin Ginan alennusmyynneistä löytyneen statement-kaulakorun. Ensimmäinen asu, johon tuo koru edes kävi, olikin näin yksinkertainen! Olin jo luopunut toivosta tuon korun kanssa, mutta ilmeisesti turhaan.


 photo asu_zps27ca32d3.jpg
Shirt - Vila (from my friend)
Bag - GUESS
Statement necklace - Gina Tricot
Jeans - Only
Eilen vietettiin aika rentoa hillumispäivää. Käytiin pelaamassa koripalloa kavereiden kanssa ja ajeltiin ympäriinsä. Oli ihan kamalan kylmä! Ihan syksy tuli mieleen ja nyt on kuitenkin vielä heinäkuu!
Mä en tiennyt ennen lähtöä että mennään korista pelaamaan, joten kiskaisin edellisessäkin postauksessa vilahtaneet korkkarit jalkaan. Oli tosi hyvä juosta niillä pallon perässä...
Tänään en tiedä yhtään mitä teen, ilma on paska ja kaverit (ei kaikki)  lähtee takaisin inttiin ja on jotenkin masis fiilis nyt muutenkin. Tekisi mieli vaan mennä peiton alle ja nukkua koko päivä.

Toivottavasti teillä on mukavampi päivä tänään!:)

~Taru

6 kommenttia:

 1. välillä saa ja pitääkin must olla sellai haluun olla peiton alla koko päivän ja ne tekee kyl ihmeitä!=) söpö ja yksinkertanen asu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep:) Toivottavasti tämä päivä jo olis vähän iloisempi kuin eilinen :)

   Poista
 2. Onpa suloinen laukku :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 3. harvinaisen ruma laukku

  VastaaPoista