lauantai 13. heinäkuuta 2013

Taru's Collection 1 vuotta ja 2 päivää!

Heippa!

Tässä taas tulee ilmi hiustenvärini: unohdin blogini synttärit ihan kokonaan!
Elikkä ensimmäisen blogi tekstin tein 11.7.2012 ja olin vähän ulalla vielä koko bloggaamisesta silloin. Pitäisi tehdä blogitekstien suursiivous tässä lähipäivinä, että "turhat" blogitekstit lähtisivät pois tuolta 2012 puolelta.

 photo jouIMG_5997_zpsc4125f18.jpg


Kun aloitin blogin, pääasiassa ajattelin kirjoittaa ompelusta ja vaatesuunnittelusta. Siitä tulikin silloin blogin nimi, Taru's collection. Vuoden mittaan ompelu jäi, vaatesuunnittelu pysyi, mutta ei vain tullut kirjoitettua siitä blogiin. Ompelu on edelleen ihanaa, aika vaan meinaa tökkiä aina silloin kun huvittaa ommella. Kuten tänään.
Lähiaikoina saatte kuitenkin nähdä karvaliivin,jonka suunnittelin yhdessä ystäväni kanssa ja toteutin (kesken vielä) ystävälleni. Senkin piti  olla joululahja....

Kuitenkin, vaikka ompelu on jäänyt taka-alalle on elämässäni ollut juttuja, asuja jne joista olen voinut kirjoittaa tänne ja jakaa ne teidän ihanien lukijoiden kanssa. Etenkin valokuvaus joululahjaksi saamani järkkärin takia on lisääntynyt, ja nykyään viihdyn itsekin välillä kameran toisella puolella. Jokainen kommentti ja lukija piristää kummasti päivää, vaikka lukijamäärällä ei minulle ole niin suurta väliä. Nämä kommentti kommentista, lukija lukijasta jutut on musta ihan sairaan ärsyttäviä. En ole kertaakaan (whohou) sortunut sellaisiin! Hyvä minä :)

 photo jouIMG_5992_zps5f2eb8cb.jpg


Nyt näiden myöhästyneiden synttärien kunniaksi ajattelin että te  saisitte heittää ideoita mistä teen "erikoispostauksen"! Elikkä ideoita ja toiveita kommenttiboksiin kiitos♥

~Taru

4 kommenttia:

 1. kiitos ihanasta postauksesta Taru :) Haluaisin postausta sun korkkareista tai suosikkivaatteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosikkivaatteista voisin tehdäkin! Video voisi olla ihan jees idea siihen?
   Korkkareista olen tehnyt jo: http://trucollection.blogspot.fi/2013/01/my-high-heels-shopping.html
   Ja tuon jälkeen en ole (monia) korkkareita ostellut :)

   Poista