perjantai 23. elokuuta 2013

Kulmat kunnossaAamu alkoi mukavasti mutta kivuliaasti. Menin nimittäin ennen koulua taas moikkaamaan kosmetologia kulmien nypinnän merkeissä. En ymmärrä miten se voi aina sattua yhtä paljon, mutta kauneuden eteen pitää vähän kärsiä... Värjättiin kanssa kulmat, ja nyt on ihan tosi tosi kiva olo kun ei tarttee laittaa meikkiä naamaan ollenkaan ja näyttää silti ihmiseltä! Voisikohan kosmetologin ostaa kotikäyttöön opiskelijan budjetilla...?

 photo kulmat0813_zpse0dba270.jpg

Sitten loppu päivä koulussa (hurjat kaksi oppituntia...) menikin mukavan nopeasti. Meillä oli Abi-info salissa ja jotenkin sitten vahingossa kai otin vastuuhommaksi penkkarit, eli vissiin jos jollakin on kysyttävää jne niin kysyy minulta. Ryhmässä on kyllä onneksi paljon muitakin, ja huippu tyyppejä joten ehkäpä Helmikuussa sitten saataisiin vähän hurjempi penkkaripäivä järjestettyä. Parina edellisenä vuosina ne ovat olleet hieman... noniin.

Pitäsi varmaan keskittyä vähän paremmin tuohon matematiikan opiskeluun, asiat on helppoja, mutta käytän kaiken aivokapasiteettini biologiaan ja englantiin tällä hetkellä joten yritäppä siinä sitten ymmärtää jostain iillä alkavasta en-nyt-taaskaan-muista sanasta.

 photo jouIMG_7319_zps7326075d.jpg

 photo jouIMG_7318_zpsb44fc040.jpg

 photo jouIMG_7326_zps5295dd90.jpg

Tänään illalla suuntaan vielä yötivoliin, kamera kourassa ja auton kanssa. Huomenna nimittäin työpäivä, että tänään ei parane juoda. Huomenna sitten olisi tarkoitus lähteä parille

Ja toi 1995-2013 video on tekeillä, tulee kunhan saan kaikki mahdolliset kuvat koneelle! :)

Ihanaa iltaa kaikille♥

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti