torstai 1. elokuuta 2013

Mummolassa

Tultiin tänään tänne mummolaan. Ihanaa hermolomaa tämäkin tiesittekö! Jotenkin täällä korven keskellä hiljaisuudessa saa aivot levätä ihan rauhassa. Ihanaa istua sateisilla portailla ja kuunnella musiikkia. Harmi vaan että pelkkää sadetta luvannut tännekin koko reissun ajaksi. Perjantaina olis tarkoitus kotiutua takaisin kotiin.


Tänään keräsin hieman marjoja, mutta sitten sade ja iskä ajoivat mut pois puskasta. Olisin halunnut istua vielä hetken pusikossa tuntea kesäsateen kasvoilla ja hiuksissa. Kesä sade kaunistaa, toivottavasti ainakin :D

Huomenna kuvailemaan vähän enemmän ja muokkailenkin sitten varmaan aika mukavasti niitä taas. Valokuvaaminen on ihanaa♥ Nämä tämän päivän kuvat tosin ei ole kovin muokattuja, johtuen epäergonomisesta koneellaröhnöttämisasennosta samalla kun makoilee sängyssä. Selkä, au!

~Taru


ps. olen rakastunut Rihannan biiseihin :o

4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Sulla on kiva blogi :)

  Tämä ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta..

  Oletko kiinnostunut tanssista ja esiintymisestä? Olemme perustamassa Kuopioon uutta cheer-tanssiryhmää, johon haetaan mukaan täysi-ikäisiä, iloisia ja esiintymisestä kiinnostuneita nuoria naisia. Tanssikokemusta ei tarvita, kunhan omaa vaan positiivisen asenteen ja on ryhmähenkinen.

  Olet sen oloinen, että voisit sopia hyvin ryhmään :) Tai jos sulla on jotain kavereita, jotka voisivat olla kiinnostuneita niin laita vaan viestiä eteenpäin. Tässä siis pääsee esiintymään ihmisille, jos sellainen kiinnostaa.. Nyt on siis hyvä mahdollisuus saada uusi mukava harrastus tanssin ja esiintymisen parissa, jos löytyy kiinnostusta sellaiseen.

  Ota rohkeasti yhteyttä, jos vähäkään kiinnostaa tai on jotain kysymyksiä asiaan liittyen (en tässä voi kaikkea kertoa koko hommasta). Sähköpostiossa on cheerdance2013kpo@gmail.com

  Huom! Kaikki muutkin kuopiolaiset nuoret naiset, ottakaa ihmeessä yhteyttä!

  Mukavaa loppukesää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvälle, mutta aikataulu on aika tiukka syksyllä ettei millään mahdu enempää kalenteriin:/ voin vinkata kuitenkin asiasta kavereilleni :)

   Poista
 2. kesä ja marjat<3 ja noi on muute sikahyvii noi tummemmat marjat minkä nimee en nyt millään muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mustaviinimarjoja :P ja marjat on niin hyviä että nami!

   Poista