sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Knitted

 photo villakollaasi_zpsd1c85c00.jpg
Valkoinen neulepusero / Musta Neulepusero / Valkoinen Neuletakki / Pinkki Neulepusero / Viininpunainen Neulepusero
Neuleet ovat syksyn must have-juttu! Ne ovat tyylikkäitä, pehmeitä ja mukavia päällä, ja minulle pukeutumisessa mukavuus on ihan listan kärkipäässä, uusia korkokenkiä ja niiden muotouttamista lukuunottamatta... Omistan pari neuletta, mutta, niinkuin kaikesta, neuleita ei voi ikinä olla liikaa. Siispä nettikaupat auki ja klikkailemaan kivoja tuloksia. 
Näin syksyllä hillityt värit on mun mieleen tosi paljon. Kesän värikkyys saa vaihtua syksyn minimalistiseen ja hillittyyn valkoinen-harmaa-musta-ruskea puolelle. Sitten on tietenkin nämä viinipunaiset ihanuudet ja armeijavärit. Toisaalta, syksyyn tarvitsee aina sen yhden tai kaksi väripilkkua virkistämään mieltä, siksi kollaasissa on tuo BikBokin neon pinkki neule.

Mihin neuleita sitten voi yhdistää? No minusta vaikka mihin! Ne käyvät farkkujen, shortsien, hameiden ym. kanssa loistavasti. Ja neule + nahkatakki-yhdistelmä on varma vaatekriisien pelastaja.

Ihanaa syyskuuta kaikille!♥

~Taru

2 kommenttia:

  1. Taru puhut pelkkää asiaa ! Pitäajöhän meidän lähtee jossain vaiheessa neule ostoksille yhessä xD mulla on ainaki pieni kriisi menossa just neuleiden suhteen...

    VastaaPoista