maanantai 2. syyskuuta 2013

Kolme arjen pikkuiloa

1. Cosmopolitan

 photo jouIMG_7663_zps5ba38316.jpg

 photo jouIMG_7665_zps303f5c43.jpg


Päivän pelastus, kuukauden odotetuin lehti, kooma-aamujen ilo... Enkä ikinä ole joutunut pettymään Cosmon sisältöön! Cosmossa on hyviä muoti-, suhde- ja julkkisjuttuja ja sen lumeisessa menee aina se muuta (kymmentä) hetkeä, elikkä ei lopu lukeminen heti kesken. Mun lukeminen on aina sitä, että eka plärään koko lehden läpi, sitten aloitan intensiivisen lukemisen, jolloin en kuule enkä näe muuta kuin sen lehden. En muista minkä ikäisenä aloitin tilaamaan Cosmoa, todennäköisesti aivan liian nuorena, mutta on se jo pari vuotta tuohon postilaatikkoon kolahtanut. 

2. Puhelin

 photo jouIMG_7572_zps4237b440.jpg


Tosiaan, olen puhelin addikti. Kannan kännykkää mukanani joka paikkaan, ja kun sanon että joka paikkaan niin se tosiaan tarkoittaa myös sitä. Joskus parivuotta sitten mulla oli tärkeä viestittely putki kaverin kanssa ja minä fiksuna tyttönä otin puhelimen mukaan saunaan. Ei ihme että se vanha kosketusnäyttö Nokia ilmoittaa nykyään avatessa vain että ota yhteys jälleenmyyjään...
Nykyään mulla on tämä Samsung Omnia W puhelin, joka on kokenut jo kovia, vaikkei kovin vanha puhelin olekaan. Se on hävinnyt kerran lumihankeen, tippunut betoni portaille jne muttei koskaan särkynyt! Kunnes pari kuukautta sitten alkoi akku itsekseen turpoamaan, nykyään ei mene takakuori kiinni, ja kuumuu aina paljon. Räjähtääköhän se?
Sitten kesällä kaveri heitti vahingossa mua koripallolla, jolloin kännykkä lensi kaarella hiekalle ja räks halkeama etulasiin. Jeij. Voisi olla uuden puhelimen aika! En enää edes tykkää tuosta Windows-järjestelmästä, siihen saa niin vähän sovelluksia ym. Ei edes instagramia!

3. Instagram

 photo jouIMG_7701_zpsf21ba8ad.jpg


Instagramia käytän iskän iPadilla, koska (windows tyhmä) mun puhelimeen ei saa ko. sovellusta. Rakastan selata tuttujen ja vähemmän tuttujen kuvia ja julkaista itse ottamiani kuvia siellä. Se on jotenkin niin kiva sovellus, joka löytyy myös melkein jokaiselta. Voisitte vaikka kun kommentoitte tähän, niin liittää oman instatunnuksenne kommenttiin mukaan, olisi kiva löytää uusia seurattavia:)
Mut siis löytää intsagramista, @taruppi

Tässä oli siis kolme arjen (materialistista) pelastavaa asiaa! Mitkä kolme teidän listaltanne löytyy?:)

~Taru

10 kommenttia:

 1. Ihana muumimuki! Oma instakäyttäjä on @ottilia95 :-)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpäs kurkkaan sinut instasta :P

   Poista
 2. mut löytää instasta nimellä minervajuhola :)!
  ja blogi löytyy osotteesta lliveyourdream.blogspot.fi jos kiinnostaa käyä vilkasemassa :)

  VastaaPoista
 3. Ainakin Nokian Windows-puhelimiin saa ladattua sovelluksia, joilla voi käyttää Instagramia, esim. Instance on yksi. Sitä käytän itse ja saa selattua muiden kuvia ja ladattua omia ja kaikki kuvat yms. päivittyy myös siihen oikeaan Instagramiin. En sitten tiedä onko Samsungin sovellusvalikoima sama, mutta aina kannattaa yrittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samsungilla ei ole (tai en ole löytänyt:S) sellaista sovellusta... Jos jollakin on vinkkiä niin vinkatkaa!

   Poista
 4. taruuuu, kyllä windowseihin (ainakin lumioihi yms.) saa instan, mut se ei oo instagramin nimellä. Esim. yks on instance :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mulla onkin samsungin windows... :p

   Poista