perjantai 20. syyskuuta 2013

Relaxing FridayOnneksi nyt viimein on perjantai! 
Tämä viikko meni pelkästään bilsan ja englannin kirjoitus stressissä, ja  bloggaus into laski yhtä nopeasti kuin vireysaste koulun jälkeen. Ihan kamala stressi oli! Tuntui ettei jaksa tehdä mitään ja kaikki on huonosti. Tunnetilat vaihteli kuin murrosikäisellä, meinasin pillittää pienimmistäkin asioista.
Eilen kun stressi viimein laukesi pois, mulle nousi stressin jälkeinen lämpö. Aika perus, aina kovien puristusten jälkeen tulen kipeäksi!

 photo jouIMG_8608_zps3192d9c5.jpg
 photo jouIMG_8612_zps59e4b987.jpg


Nyt olo on kuitenkin 100x parempi kuin koko viikolla, toki vieläkin huomattavaa kirjoitusväsymystä ilmassa. Tänään meillä alkoi koeviikko, ja mulla se tarkoitti vain yhtä preppituntia koulussa. Aamulla tein herkullisia ruisleipiä ja nautin rauhallisesta löhöaamusta.

 photo jouIMG_8595_zpseedbbec1.jpg


Fysiikan prepin jälkeen kävin varaamassa päähieronta ajan (ah♥) maanantaille ja kurkkaamassa työvuorolistat. Sitten näin vielä ystävääni Saraa, jonka kanssa käytiin sitten piipahtamassa Hesellä. Vähän energiaa tartteekin tän viikon jälkeen. Iskä hakee vielä meille pitsat ja aion kyllä syödä koko pitsan, kaloreista viis. Unhodin bussikortin kotiin, mutta onneksi sitten Sara lainasi mulle rahaa ettei tarvinnut kahdeksaa kilomertiä kävellä kotiin. Rento perjantai, voiko parempaa olla? 

 photo kollaasi20-09_zps6205c17e.jpg
Shirt - Seppälä
Watch - JetSet
Jeans - BikBok

Tällä viikolla mulla ei ole edes töitä, ja aion kanssa pitää tämän viikonlopun ihan vapaana. Huomenna ehkä vähän irtiottoa arjesta, jos jaksaa. Sitten muuten lueskelua matikan ja fysiikan kokeisiin, bilsan koetta en edes ajattele, olen ihan tarpeeksi tänä syksynä kyseistä ainetta lukenut. Maanantaina vielä alustavat tulokset tietoon, iik...

~Taru

2 kommenttia: