sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Savon Neito & Miss Pieksämäki 2013

Elikkäs tämä viikonloppu meni noitten kisojen merkeissä. Perjantaina aloitettiin muiden finalistien kanssa pienellä koulutuksella jossa kösiteltiin mm. kävelyä, poseerausta ja mitä tuomareille kannattaa vastata. Se oli ainakin minulle tarpeeseen sillä nämä olivat ensimmäiset tällaiset missikisat missä olin! Ainakin esiintymisvarmuutta sain tuolta paljon (bikinikierros pelotti aluksi kaikista eniten!)

 photo jouIMG_7810_zps7dc3a626.jpg
Seppälän arkiasu-kierros
 photo jouIMG_7942_zps96b82918.jpg
Sepplän juhla-asukierros
 photo jouIMG_7980_zps123bbc94.jpg
Juhla-asukierros
Seppälä stailasi meille muotinäytösasut, elikkä siis ne asut eivät olleet meidän itse valitsemia. Osalla oli ihan kivojakin asuyhdistelmiä, omasta juhla-asustani en kauheasti kyllä pitänyt. Näytän lihavalta tuossa.

Tytöt olivat kaikki ihania ja meillä ei ollut mitään takahuonedraamoja tms vaan kaikki sujui varsin mallikkaasti. Toivottavasti pidetään osan kanssa vielä yhteyttä.

 photo jouIMG_8282_zps47816a4c.jpg

 photo jouIMG_8254_zpsba3a5118.jpg

Kilpailut siis järjestettiin Pieksämäellä, Sirkka Seppäsen toimesta. Kisat olivat hyvin järjestetty, ei ollut liian kiire tai liian tiukkapipoista hommaa. Tuomaristo oli varsin mukava ja rento, joten haastattelu ei ollut edes kovin piinaava. Sirkka loihti meille upeat kampaukset! Tuli ihan prinsessa olo :)

Lauantaina päivä alkoi juuri noiden kampausten ja meikkien laitolla. Istuskeltiin ja odoteltiin kampaamolla muutama tunti, kunnes Savon Sanomien toimittaja tuli napsaamaan kuvat meistä finalisteista. Kuvaaja oli minusta todella mukava ja ammattitaitoinen! Alla oleva kuva on siis Savon Sanomien nettisivuilta (KLIK)

 photo 5000960_zps2cc92ea4.jpg

Päivällä meillä oli vielä näytösharjoituksia ja tuomareille esittely ja haastattelu. Ilta sitten huipentui itse kisaan. Taso oli todella kova, enkä edes odottanut sijoittuvani, olinhan kokematon ja en ehkä ihan niin laiha kuin muut. Kokemuksena tämä oli kuitenkin todella kiva ja olen iloinen että pääsin finaaliin. Kaikki me finalistit saatiin paljon kaikkia ihania lahjoja, mitä Sirkka oli hommannut yhteistyökumppaneilta. Ihankuin joulu olisi tullut etuajassa :)

 photo jouIMG_7885_zps4b74f9ca.jpg
Bikinikierros
 photo jouIMG_8204_zps45e67b79.jpg
Oikealta vasemmalle: 2. Perintöprinsessa Katri Sjöberg, Savon neito 2013 Anna Tirkkonen, Miss Pieksämäki 2013 Hanna Päivärinta, 1. Perintöprinsessa Emma Kääriäinen

Tuomariston antamien pisteiden mukaan sitten kruunattiin voittajat. Eniten pisteitä saanut on Savon Neito, toiseksi eniten Miss Pieksämäki, kolmanneksi eniten 1. perintöprinsessä ja neljänneksi eniten 2.  perintöprinsessa.
Mielestäni Savon Neito-kruunu meni kyllä aivan oikealle tytölle! Muutkin sijoittuneet ovat kyllä paikkansa ansainneet, Onnea vielä tytöille :)

 photo jouIMG_8418_zps7dd8773c.jpg

Illalla oli aika kova työ saada hiuset auki, mutta suuren operaation jälkeen sain kuin sainkin ne auki! Tuli kyllä kivat laineet :)
~Taru

6 kommenttia:

 1. oot kyllä upee ja ollu nii kauniina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ammattitasoiset meikit ja hiukset tekee ihmeitä... :D

   Poista
 2. Olit upee:) Ja tukka näytti ihanalta niinkun jo selitit;)

  VastaaPoista
 3. kivoja kuva ja tosi hieno kamaus:)

  veerahenriikka.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Toi kampaus oli kyllä ihana, ja kestävä!

   Poista