sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sunday 29.9.

Eilen oltiin pitkästä aikaa viihteellä! Ilta venähtikin kolmeen asti, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli olla vain johonkin yhteen. Oli kyllä hauskaa! Kuvia reissulta ei valitettavasti ole, ja vaikka olisikin, en usko että yksikään olisi julkaisukelpoinen tänne... Eilen olin kanssa töissä päivällä, joten en saanut eilenkään nukkua aamulla pitkään. Oivoivoi olen tullut vanhaksi kun näin väsyttää!

 photo jouIMG_9057_zps9caa0529.jpg

Noh tämä eilinen juhliminen kostautui sitten tänä aamuna, ei krapulana vaan aikaisella herätyksellä. Oltiin sovittu porukoiden kanssa että mennään leffaan joka alkaa klo 12. Siitä sitten potkin itseni ylös yhdeksän aikaan, kävin suihkussa ja laittauduin. Käytiin katsomassa RED 2 leffa, ihan hyvä, aika sellainen kuin odotinkin. Juoni nyt ei ollut kovin kummoinen, mutta hyvät näyttelijät ja hyvät vitsit tekivät leffasta ihan viihdyttävän ja hauskan. Vetäisin koko popparikulhon tuon leffan aikana, smoothie jäi juomatta!

 photo jouIMG_9064_zps2be6066a.jpg
 photo jouIMG_9067_zps7ca3b660.jpg
 photo jouIMG_9132_zps2922d63a.jpg


Sitten leffan jälkeen toivoin jo pääseväni nukkumaan, mutta ei... Mentiin kahville isovanhempieni luokse ja oltiin sielläkin sitten noin tunti. Ihanaa yrittää pysyä virkeänä ja sosiaalisena kun väsyttää kuolettavasti! Tuntui että astun silmäpussieni päälle ja että näytän siltä että olisin saanut turpaan. Mustat silmänaluset nimittäin... Tartteisin jonkun hyvän keinon peittää noi mun järettömän tummat hellanrenkaat tällaisina pahoina päivinä. Mulla muutenkin on tummat silmänaluset, mutta näin ne vain korostuu! Onneksi hieman valottamalla kuvia saa virheitä piiloon... Kuvan muokkaus on välillä ihan siisti juttu, vaikkei sitä täydelliseltä tartteekkaan näyttää niin saa itsestään "rumat" kohdat piiloon. Mutta tuskimpa tekään tykkäisitte katsoa väsyneen bloggarin naamaa päivästä toiseen?

 photo jouIMG_9155_zps23d8341c.jpg
 photo jouIMG_9160_zps659dec19.jpg
 photo jouIMG_9164_zps7446b274.jpg

 photo jouIMG_9172_zps7dcbcdc4.jpg

Päivän asuna toimi Lindexin villapaita ja Bikbokin farkut. Simppeli mutta sopiva koomasunnuntaihin.
Nytten sitten aion kumota tuon smoothien viimein ja yrittää ottaa 10 min torkut ennen kun pitää ulos lähteä moikkaamaan kavereita ja saattaa pojut asemalle kun ne lähtee taas takaisin inttiin... Tartteisin kyllä ison kupin kahvia!

~Taru

6 kommenttia: