maanantai 21. lokakuuta 2013

Kuvapläjäys

Tänään saapui postissa mieluisa paketti: Ifolorin paketti. 
Tialsin viime viikolla ifolorilta 108 kappaletta kymppikuvia, kun siellä oli sellainen tarjous että yksi kuva maksoi 0,09€ (eli puolet normaalista hinnasta). Ei tullut paha lasku, reilu kolmetoista euroa ja iiiiso pino kuvia liimattavaksi kansioon. Teen sellaista 2013-vuoden kuvakansiota, siitä juttua sitten myöhemmin lisää.

 photo jouIMG_0185_zpseafee45b.jpg
 photo jouIMG_0187_zps0d91f0c6.jpg
 photo jouIMG_0190_zps072723c4.jpg

Tosiaan muokkasin viime tiistaina nuo kaikki kuvat koneella, latasin ifoloriin ja tilasin. Meni varmaan kolme tuntia muokatessa noita, mutta musta on kiva, että ne on vähän "erilaisempia" valokuvia kuin ihan muokkaamattomat. Etenkin kun ne menee kansioon :)

Tänään sitten vielä treeneihin, haluaisin kanssa käydä salilla illalla, mutta en tiedä jaksanko ehkä sittenkään. Väsyttää ja kuolen kuitenkin treeneihin. Hmmhmm tätä pitää vielä pohtia.

~Taru

8 kommenttia:

 1. Upeeta, näytäthän sitten kun oot kansion valmiiksi saanut♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps näytän :3 tosin saattaa kestää aika kauan ennenkun saan sen valmiiksi :D

   Poista
  2. Jos seuraa kaipaat ja kahvit tarjoot niin mä ilmottaudun, jos siis oon vapaalla!;)

   Poista
  3. hyvä tietää;) katellaan joku pvä niin pääset viimeiseen karvaliivi sovitukseenkin;)

   Poista
 2. ui vitsi mitä upee tosta varmaan tulee!:) jaksaispa itekki ruveta muokkailemaan ja värkkäämään valokuvien kanssa tolleen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saan visoni toteutettua:) sulle löytyy noiden seasta yksi pieni ylläri btw;)

   Poista
 3. Ihana ajatus kyllä. Itsekin haluisin jonkinlaisen kansion koota, mutta se meinaa aina jäädä. En oo teettänyt kuvia koskaan (paitsi sillon joskus kun kuvat oli pakko teettää) ja vähän pelottaa se, että mitä jos ne joku päivä vaikka katoaakin koneelta. Eli olisi kyllä hyvä idea teettää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teettäminen on hyvä idea, sillä eipä tarttee aina avata konetta jos haluaa muistella ja katsella kuvia:) kaiken lisäksi tuo kansio on mukavaa tekemistä :)

   Poista