keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Suosikki hiustenhoitotuotteet 2013

Tänä vuonna olen hamstrannut hiustenhoitotuotteita yllättävän paljon kaappeihini. Tosia on tullut käytettyä enemmän ja toisia vähemmän. Osaa olen alkanut vihaamaan, mutta näitä seuraavia tuotteita voin hyvällä omatunnolla suositella myös muille. Omat hiuseni ovat aika hauraat ja katkeilevat, joten tuotteeni ovat lähinnä sellaiselle hiustyypilleni sopivia. En ole koskaan värjännyt hiuksiani.

 photo jouIMG_9242_zpsba36c31a.jpg
Suihkussa lemppari hoitoaineeni on tällä hetkellä Schwarzkopfin Gliss Ultimate Oil Elixir-hoitoaine. Purkissa luvataan, että tuote ravitsee, vahvistaa sekä estää hiuksia kulumasta. Tuote sisältää nestemäistä keratiinia, joka juuri vahvistaa hiuksia. Tämä soveltuu hauraille ja katkeileville hiuksille. Tosiaan tämä hoitoaine on lunastanut lupauksensa ja paikkansa jatkossakin hyllystäni. Hiuksista tulee tosi pehmeät ja kampaajanikin ihmetteli mitä tuotetta oikein käytän kun hiuseni tuntuvat niin hyväkuntoisilta! Yllättyi hieman kun kerroin että ihan marketista Glissiä käytän. Hinta on tässä tuotteessa kohdillaan. Edellinen hoitoaineeni maksoi maltaita eikä toiminut yhtä hyvin kuin tämä.

Lemppari shampoona toimii L'Oréalin Expert Sérien Absolut Repair shampoo. Tämän tuotteen hinta ei nyt ole mikään mukavin, mutta ainakin tämä on toimiva. Tuote on tarkoitettu hyvin huonokuntoisille hiuksille, mutta toimii ainakin minulla supertehokkaasti tällaiseen perus katkeileville hiuksille. Tuote lupaa korjata hiuksia solutasolla ja tuotteen sisältämä maitohappo tekee ionisia liitoksia. Tästä nyt en sitten osaa sanoa mitään, en ole taitavin kemiassa jne mutta ainakin mulla tämä tekee hiuksista elävämmän ja terveemmän tuntuiset.

 photo jouIMG_9206_zps5dc0c419.jpg
En käytä näitä kaikkia tuotteita päivittäin, mutta ainakin viikoittain tulee käytettyä. On hiuksiin jätettävää hoitoainetta, hiusöljyä, muotoilusuihketta ja kahta hiuskiinnettä, arkeen ja juhlaan.
Monia tuotteita olen testannut, iskän saanut kauhistumaan näistä kaikista ja loppujen lopuksi bongannut parhaimmat!

 photo jouIMG_9207_zpsc3e3db64.jpg
Hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota rakastan koko sydämestäni on L'Oréal Paris:in Expert Sérien Pro-Keratin Refill hoitoaine. Tämä levitetään pikkunokare pyyhekuiviin hiuksiin ja ai että miten helposti kammattavat ja ilmavat hiuksista tulee! Ei jätä yhtään tahmeaksi. Tuote on korjaava sekä ravitseva ja sisältää myös lämpösuojaavia aineita. Ihan tosi mahtava tuote, suosittelen vaikka hinta ei ihan lemppari olekaan. Tämä on silti tosi riittoisaa.

 photo jouIMG_9210_zpse06d742f.jpg
Tätä Schwarzkopfin BC bonacure hairtherapy hiusöljyä käytän lähinnä silloin, kun hiukseni tarvitsevat tehohoitoa. Tuote on tosi riittoisa, sillä sitä ei tarvitse kuin tipan tai kaksi kerrallaan. Jos tätä käyttää liikaa, tulee hiuksista rasvaisen oloiset. Siksi maltti on valttia. Tätä käytän joko pyyhekuiviin tai ihan kuviin hiuksiin. Etenkin kun suoristaa tukan ja lisää tätä tipan, tulee hiuksista ihanan kiiltävän kauniit. Putelilla on hyvä hinta-laatu-suhde :)

 photo jouIMG_9221_zps9c57e993.jpg
Tämä on todella hyvä muotoilusuihke! Kun tämä sitten joskus loppuu, aion ostaa kyllä uuden purkin, vaikka hintaa tällaisella tuotteella on reippaat parikymppiä, mutta on sen arvoinen. Kyseessä on siis Kérastase Spray á porter muotoilusuihke. Tämä sisältää lämpösuojan ja käytetään pyyhekuiviin hiuksiin, mutta voi käyttää myös kuiviin. Tai minä ainakin käytän. Tämä antaa tosi joustavan pidon hiuksiin, ei jää tahmeiksi tai koviksi kohdiksi hiuksiin. Ja tuoksu ei ole äklö niin kuin joissakin nykyisissä muotoilusuihkeissa. 

 photo jouIMG_9215_zps5b4893df.jpg
Arkena käytän ihan perushalpaa Herbinan tuuheuttavaa hiuskiinnettä. Tämä on tosi hyvä perusarkikäytössä, ei tee hiuksista kauhean kovia, mutta antaa sopivasti tukea esim. pompulalle. Itsellä on toi vahvin noista, mutta pärjäsin kyllä astetta heikommallakin. Tosi hyvä perus hiuslakka.

 photo jouIMG_9209_zpsabed52e1.jpg
Tämä L'Oréal Paris Infinium Lumiere hiuskiinne on tosi kätevä juhliin. Minulla on tämä matkapakkaus koko, elikkä mahtuu mukaan käsilaukkuun (minulla säkkiin) myös juhliin mukaan. Antaa tosi hyvää joustavaa tukea. Tämä on mulla tuota vahvaa, että hiukset kestää kovemmankin bailauksen!

Toivottavasti tykkäsitte tällaisesta postauksesta! Tosiaan nämä on ihan itse ostamiani tai saatuja jostain ihan lahjaksi, mutta mitään blogiyhteistyötä ei tässä ole taustalla. 
Löysittekö jotain samoja tuotteita itseltänne mitä minulla on? Jos löysitte, oletteko samoilla mielillä kuin minä kyseisistä tuotteista? :)

~Taru

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä postaus! Sain tästä hyvän vinkin, kunhan jaksaa kuvata kaikki hiuspurkit ja purnukat.:D Hiusöljy on kyllä parhainta mitä on keksitty♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Ihanaa että sait tästä vinkkejä itsellesi, odotan innolla mitä purnukoita sulta löytyy! Joo hiusöljy on huippua♥

      Poista