maanantai 7. lokakuuta 2013

The girl with a book

Tänään kävin hakemassa Suomalaisesta kirjakaupasta itselleni The Carrie Diaries-kirjan.
Nyt on taas yksi syy olla ylpeä: kirja on kirjoitettu englanniksi! Olen tosi huono enkussa, soitan aina kavereille ennen näitä otsikoita että onko oikein kirjoitettu... Ja alustavissa tuloksissa kirjoitin ilmeisesti B:n pitkästä enkusta. Menen uusimaan sen keväällä, joten aloitan nyt superenkku-urakan ja luen, kirjoitan ja kuuntelen paljon kaikkea englanniksi. Saapa nähdä, ilmestyykö bloginikin puolelle osa postauksista myös in english. Yritin kirjoittaa silloin aiemmin enkuksi, mutta se jäi, kun alkoi ärsyttää omat kirjoitusvirheet ja kaikki.

Lukeminen on ihanaa, rakastan etenkin näin syksyisin (jos vaan aikaa on) lukemista. Kotona laitan kynttilät palamaan, villasukat jalkaan, lukulasit päähän, jotain herkkua viereen ja uppoudun kirjaan ihan kokonaan. En kuule enkä näe mitään, elän vain kirjan tarinaa. Ehkä juuri lukemisen ilon takia myös tykkään kirjoittaa ja rakastan sitä, että saan tuottaa tekstiä ihan itse!

 photo 07102013-01_zps775aac29.jpg
 photo jouIMG_9678_zps158577b9.jpg
 photo jouIMG_9692_zps6fd35cab.jpg
 photo jouIMG_9697_zpsffac669f.jpg

Muuten päiväni meni koulussa, kotona ja treeneissä. Asukuvat oli kiireellä otettu juuri ennen treenejä, mutta ihan kivojahan noista silti tuli, vaikkakin hiukset vähän naaman edessä ja hassuja ilmeitä. Ainakin näytän just siltä, miltä lukiessa näytän, tuossa tokassa kuvassa.
Villapaita on ostettu Vero Modasta, farkut BikBokista ja kengät oli Viiviltä lainassa.
Kuvat otti ihana Kata.♥
Treeneissä tehtiin taas kaikkea kivaa ja nyt on kämmenet rakkuloilla ja solisluu mustelmilla. Hyvää ja terveellistä liikuntaa tämä ilma-akrobatia!
Iltasaduksi luen vähän tätä kirjaa ja lasken fysiikkaa. 

Onko joku lukenut tätä kirjaa?

~Taru

3 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiltä näyttää nuo kuvat ku taustalla keltasia lehtiä ja toi villapaitakin violetin syksyinen!♥

    VastaaPoista