keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Operaatio väriä elämään: sininen arkimeikki

Päätin tässä ryhtyä taistelemaan synkkää syksyä vastaan ja tavallisesta poiketen meikkasin hieman enemmän ja värikkäämmin tänään. Haluan muutenkin eroon mun halppisluomiväreistä, joita pitää hinkata kymmenen vuotta luomeen ennen kuin se tarttuu edes jotenkin, joten vähän kulutin niitäkin.
Ennen meikkia rasvasin naaman, koska mulla on aika kuiva iho niin kuivat kohdat näyttää muuten ihan kamalilta. Jos omistat kuivan ihon kuten minä, niin muista rasvata se naama ettei se tipahda päästä.

jouIMG_1191
Joo elikkä aloitin meikin pohjustamalla naaman tuolla L'ORÉAL:in pohjustusvoiteella, joka ehkäisee naaman kiiltoa (1.) ja sitten vetäisin mukavan kerroksen Maybellienen Dream Satin Liquid meikkivoiteella(2.). Suosin näitä nestemäisiä enemmän kuin niitä voide tms mikä-lie-tiedättehän meikkivoiteita. Nämä ei tunnu niin raskailta.
Sitten peitin ihanat silmänaluseni Garnierin BB-silmänalusvoiteella (ihan törkeän hyvää, suosittelen!) ja punaisiin kohtiin töpöttelin Lumenen punaisuuden esto voidetta. (3&4)

Sitten pääsinkin siihen lemppariasiaan: luomiväreihin (5.)! Levitin tuota vaaleampaa väriä ensin koko luomelle ja sitten lisäsin vähän kirkkaamman sinistä, vähän häivyttelin vaikka kuvissa nämä näyttää tasaisilta ja sitten rajasin yläluomet mustalla luomivärillä (6.). Tykkään tosi paljon rajata luomiväreillä, tulee jotenkin pehmeämpi lopputulos siitä. 

jouIMG_1196
jouIMG_1197

Sitten vielä taivuttelin ripset ja lisäsin ripsaria, joka unohtui kuvasta kokonaan. Käytän Sensain 38 ripsaria, kalliihko, mutta sen arvoinen! Sitten vähän vaaleanpunaista huuliin (ja hampaisiin) ja valmista. 15 minuuttia, ei paha.

Ja TADAA mikä lopputulos. Ei erikoinen, mutta koulussa kaverit oli vaan että "näytätpä erilaiselta" ja "ootpa laittautunut", koska en normaalisti jaksa meikata kouluun näin paljoa. Tähän meni siis aikaa n. 15 minuuttia, että voisi ryhtyä useamminkin käyttämään luomivärejä jne enemmän.

jouIMG_1223
jouIMG_1240
jouIMG_1244

~Taru

ps. pahoittelut, kuvat ovat jotenkin pieniä, yritän isontaa niitä paremmalla ajalla:o

4 kommenttia:

  1. Oih ihanat simmut! Rakastuin heti. Omistan itsekkin aika monta sinistä luomiväriä, mutta ei niitä ole kyllä tullut käytettyä kuin joskus harvoin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käytellä :) Saapa vähän väriä tähän elämään niillä :P

      Poista