sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Shoppailua 2.11.

Eilen siis käytiin porukoiden kanssa päivällä Matkuksessa shoppailemassa. Kauppakeskus Matkuksella oli 1-vuotissynttärit, joten se oli Pyhäinpäivänä auki. Esiintymässä kävi mm. Juha Tapio ja Krista Siegfrids. 
Äiti halusi kuulla Juha Tapiota, mutta koska näköetäisyydelle ei oikein päässyt, tyydyttiin me kuuntelemaan hieman kauempaa.
jouIMG_0687
jouIMG_0693
Mun ei pitänyt ostaa mitään, mutta huppista mukaan tarttui kengät, koruteline ja kaksi rannekorua. Näitä saappaitahan ihastelin jo aiemmin, ja nyt sitten kotiutin ne. Olisin ehkä ostanut ne nilkkurit (tässä postauksessa), mutta koot oli loppu, joten ehkäpä tilaan ne vielä netistä tämän vuoden aikana. Kotiin mennessä oli kieltämättä pieni tuhlausmorkkis, mutta säästämällä siitäkin selviää. Ja olihan nuo kuitenkin tarpeellihkoja ostoksia...
jouIMG_0714
jouIMG_0719
jouIMG_0721
Bracelets & Jewel Tree - Glitter / Over the knee boots - Bianco

Sitten loppu illan vietin töissä, oli tosi kiire ilta! Luulin, ettei kukaan kävisi juomassa tai syömässä Pyhäinpäivänä, mutta kyllähän sitä porukkaa riitti! Missäköhän purkissa olen elänyt... 
Nyt kohta sitten siivoamaan ja illalla serkun synttäreille. Jospa sitä ehtisi kanssa vähän kavereita moikata.

Ihanaa sunnuntaita♥

~Taru

4 kommenttia:

 1. Toi koruteline on upee! Tekis melkein mieli ostaa samanlainen, mutta toistaseks mun kaikki halppiskorut mahtuu tosi kivaan jewelry-korurasiaan ja kalliimmat on turvassa omissa pusseissaan/laatikoissaan, etteivät pääse tummumaan =) Kysynpä nyt silti paljon toi upeus maksoi?

  VastaaPoista
 2. Upeat saappaat ai että;)♥ Tuo koruteline on kyllä upeus!

  VastaaPoista
 3. Mulla olis sulle pikkunen haaste blogissani, käy ihmeessä vilkasemassa! :-)
  http://tmkristiina.blogspot.fi/2013/11/haaste.html

  VastaaPoista