sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Still Alive

Tosiaan ystävälläni oli synttärit tuossa 25. päivä, joten siitä sitten lähti pienimuotoimen baariputki päälle.
Tänään ei enää mennä baareilemaan, ja tuntui jo toissapäivänä että vanhaksi on tullut kun alkoi väsyttämään ajoissa, vaikkei sitä vielä kovin vanha olekaan.

asu2512

Joulupäivänä siis juhlittiin kaverin 18-vuotis synttäreitä, aloiteltiin hänen luonaan ja suunnattiin sitten baariin. Hiukset meni matkalla jo ihan littanoiksi, koska oli hieman kosteahko keli. Siitä sitten jäin baarin jälkeen kaverille nukkumaan ja aamulla vasta kotiin. 

jouIMG_2013

Tapaninpäivänä käytiin näillä hukeilla Tapsantansseilla. Porukkaa oli paljon ja juomia piti jonottaa kauan. Oli kyllä ihan huippu ilta, harmi ettei näiltä illoilta ole yhtään julkaisukelpoista kuvaa! Baari oli täynnä tuttuja joten tuli nähtyä lähes kaikkia kavereita/tuttuja kerralla.

Perjantaina oli sitten olot päivällä vähän erilaisemmat. Nukuttua tuli se ehkä 3h ja lähdettiin ajamaan Lieksaan (yhteensä 5h istumista autossa) joten voitte varmaan kuvitella miltä tuntuui istua heiluvassa ja pimeässä autossa niin kauan... Illalla kaikesta huolimatta mentiin napostelemaan Amarilloon ja ottamaan muutamat drinksut, sillä se lähtee millä se on tullutkin - eiku... Opettelin kanssa pelaamaan Black Jackia, siitä ei kyllä koskaan voita!

jouIMG_2056
Eilen sitten oli putkemme viimeinen päivä (onneksi). Päivälllä kävin jopa salilla, oli sen verran virkeä olo! Nyt sitten pefa huutaa kun pidin ns. jalkapäivän. Illalla aloiteltiin taas kaverin luona keskustassa ja illan mittaan valuttiin baariin. Oli aika vauhdikas ilta, sattui ja tapahtui kaikenlaista, mutta silti oli tosi hauskaa. Yöllä päädyin aika extempore kaverille yöksi ja tänään sitten kotiin päästyäni olen lähinnä nukkunut. 

En välttämättä halua nähdä tilin saldoa laisinkaan...:D

Kuvat on Joulupäivältä, mekko on saatu kaverilta mutta ilmeisesti Ginasta.

~Taru

4 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostaa! Itselläni jäänyt juhlinnat vähemmälle, vaikka voikin pitää hauskaa ilman alkoholia niin on se vähän tympeää lähteä baariin selvinpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa, mutta rankkaa. Vähään aikaan en baariin jalallani kyllä astu :D Baarissa on kyllä selvinpäin aika tympeää, mutta kerran olen ollut kuskina ja pitänyt silti baarissa tosi kivan illan :3

   Poista
 2. Oot tosi nätti & tuo mekko sopii sulle!:) Meinaatko sä uutena vuotena juhlia ollenkaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Kyllä minä vähän juhlin, mutta en ihan niin paljoa kuin muut:D

   Poista