torstai 23. tammikuuta 2014

Mitä mukaan salille?

Minusta on tullut fressikortin myötä ahkera salilla kävijä.
 Jos vapaailtana ei ole kouluhommia niin lähden salille, joskus jopa ennen treenejä tai niiden jälkeen saatan kipaista salille. Vapaapäiviä liikunnasta harvemmin on, paitsi nyt kun selkä jumahti niin on ollut pakko pitää lepopäiviä.

Mutta tosiaan, salille en kanna kamalasti tavaraa mukana, enkä kehdannut harjaa, kukkaroa ja meikkipussia kuvata tähän mukaan. Puhelin ja kuulottimet ovat kanssa aina mukana, vihaan treenaamista ilman musiikkia. Nyt vain tarvitsisin vielä sen käteen laitettavan puhelimen kantojutun.

jouIMG_2277
Salikortti ja juomapullo kulkevat 100% joka kerta mukana. Voitin tuollaisen fressin juomapullon yhdessä arvonnassa Huolto45 tunnilla. Oli tarpeeseen, sillä edellinen juomapulloni näytti järsityltä. On tosi tärkeää pitää nesteytys kunnossa ennen treeniä, treenin aikana ja sen jälkeen. Itse en kuitenkaan voi treenin aikana juoda paljoa, tulee sellainen äklö olo...

jouIMG_2281
Salikenkinä  minulla toimii tällaiset Reebokin mustapinkit kengät. Nämä oli alennuksessa Stadiumissa syksyllä 23€ vaikka oikea hinta oli 119€. Ei siis yhtään huono ostos! Ja tuntuvat tosi hyviltä jalassa, tukee nilkkaakin mukavasti.

jouIMG_2295
Ja koska mustapinkkilinjalla jatketaan, tässä yksi perinteisistä saliasuistani. Tykkään etenkin hikisissä jumpissa, kuten combatissa olla shortsit jalassa, koska mulle tulee helposti tukalan kuuma pitkissä housuissa. Nuo mustat shortsit on Niken ja ovat todella hyvät! Pinkit urheiluliivit on ostettu Cubuskelta, tosi hyvät ja halvat. Davidin pinkki urheilutoppi on yksi lemppareistani. Onhan mulla näitä enemmänkin, en sentään yksillä vaatteilal juokse treenaamassa.

jouIMG_2282
Ja mikä ihanampaa kuin salin jälkeen käydä suihkussa ja saunassa! Kotona ei tarvitse enää hikisenä pyöriä ja mennä erikseen suihkuun. Katalta saamani Body Shopin mini pullot suihkugeeliä ja rasvaa kulkee aina mukana. En aina pese hiuksia salilla, mutta silloin kun pesen niin nuo Keunen matkapakkaukset ovat käteviä (vaikkei mulla värjätyt hiukset olekaan).
Infapunasaunaa ja tavan sauna vuorottelen, mutta olen niin ihastunut infrapunaan että käyn siellä melkein aina kun käyn saunassa♥

~Taru

2 kommenttia:

  1. mäkin tykästyin infrapunasaunaan! salille ei turhaa tavaraa kyllä viiti kantaa, mukana kulkee just tarvittavat!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) mulla on muulloin tapana kantaa hirveästi tavaraa mukana, mutta salille onneksi olen oppinut karsimaan turhat pois :)

      Poista