keskiviikko 1. tammikuuta 2014

My New Year

Uusi Vuosi meni meillä mukavissa merkeissä.
Alkuillasta oltiin kaverin luona tyttöporukalla ja saatiin juoruta ihan rauhassa ja jutella tyttöjen juttuja mielinmäärin. Pojat saapuivat kanssa illan mittaan paikanpäälle ja tilattiin porukalla pitsat. Oli ihanaa saada vähän mahantäytettä!
jouIMG_2113
Pitsojen jälkeen lähdettiin ulos, koska pojat halusivat ampua raketteja. Itse en uskalla raketteihin koskea ja säikyn ja pelkään niitä ihan kamalasti. Juoksin aina jonkun selän taakse turvaan, kun raketti räjähti. Pari kaatunutta rakettia sai mut melkein paniikin partaalle, mutta (onneksi) raketit loppuivat pojilta suhkot nopeasti. Onhan ne kauniita, mutta mieluummin olen turvallisen matkan päässä niistä, mielellään luodin kestävän lasin takana :D

jouIMG_2146
Sädetikkuja en sentään pelkää ja niitä tuli polteltua (Katalta) muutamakin illan aikana. Mun piti ostaa itse sädetikkuja, mutta iskä sanoi ostavansa, joten jätin tikut ostamatta. Noh arvatkaa oliko isukki muistanut ostaa niitä sädetikkuja sitten.... Ei.

jouIMG_2133 jouIMG_2175 jouIMG_2172 jouIMG_2166 jouIMG_2157 jouIMG_2158
Rakettien ja sädetikkujen jälkeen suunnattiin keskustaan. Osa söi mäkkärissä ja hajaannuttiin sitten jokainen vähän omiin paikkoihin. Minä ja Kata päädyttiin siidereille ja nachoille Amarilloon. 

Kotiinkin pääsi suht hyvään aikaan. Nyt kyllä väsyttää vaikka nukkui pitkähköt yöunet. 
Voisin vaikka mennä päiväunille♥

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE, TEHDÄÄN TÄSTÄ VUODESTA PAREMPI KUIN EDELLISESTÄ!

~Taru

2 kommenttia:

  1. Niin mukavalta kuulostava ilta!<3 Ihanaa uutta vuotta<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanaisia kuvia, ite en ole vielä edes vilkaissut omaan kameraani:3 ♥

    VastaaPoista