tiistai 21. tammikuuta 2014

New Phone

Eilen mulle kävi elämäni kauhein tilanne, Puhelimeni hajosi!
Se ei enää suostunut käynnistymään, vaikka oli vain muutaman vuoden vanha. Ja takuu umpeutui vasta joulukuussa. Ehkäpä putoamisilla on ollut syytä asiaan, mutta tosiaan puhelin sekosi ihan yhtäkkiä ollessaan pöydällä.

Tilanne oli mitä hirvein. En voinut soittaa kenellekään, Whatsappia ei ollut, ei yksinkertaisesti mitään yhetyttä kavereihin tai mihinkään. Pienet paniikit ja itkupotkuraivarithan siinä tuli vedettyä, mutta päädyimme kuitenkin isukin kanssa Giganttiin puhelinosoksille. Jäin isille velkaa...

Mukaan tarttui hyväksi kehuttu Samsung Galaxy SIII mini puhelin. Tämä on mulle juuri hyvä: ei liian suuri ja saa tehtyä kaiken mitä tarvitsee. Tärkeintä että Whatsapp toimii :D

jouIMG_2306
Tosi ihanaa, kun viimein on instagram puhelimessakin! Muistakaas seurata minua (@taruppi) sielläkin, päivittelen sitä tästä lähtien varmaan päivittäin.

En osaa käyttää Androidia kunnolla, mutta ehkäpä tässä vielä harjaantuu. En vielä ole hermojakaan menettänyt uuden kapulan kanssa!

jouIMG_2307

Onko teillä kokemuksia kyseisestä puhelimnesta?:)

~Taru

ps. Mulla on taaaaaas alaselkä ihan v*tun kipeä, ihan kuin noidannuoli olisi palannut...

4 kommenttia:

 1. Multa löytyy ja on hyvä perusälypuhelin :) akku kestää yllättävän pitkään nimittäin kaks päivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää räpellän puhelinta niin paljon päivän mittaan, että illalla pitää laittaa laturiin... :D Mutta jos sitä ei räpeltäis niin paljoa niin sitten varmaan kestääkin :)

   Poista
 2. Uu nyt on uutta phonee;) Toivottavasti nyt kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa en pudottelisi tätä niin usein kun edellistä :D

   Poista