lauantai 25. tammikuuta 2014

Tammikuun parhaita osa 2/2

korut201401
Alennusmyynnit oli ehdottomasti tammikuun yksi huippikohdista. Etenkin koruja tuli ostettua olan takaa, viimeksi pari päivää sitten Glitteristä viisi korua viidellä eurolla. Ihan loistavat korualet on muutenkin ollut, enkä kohta enää pysy perässä, kuinka paljon olen koruja ostanut. Mutta koruja ei voi olla liikaa ;)

jouIMG_2371
Särkylääkkeet ovat olleet tammikuussa kovassa käytössä. Polveen on jomottanut, päätä koskenut, pohkeet kuolleet ja nyt vielä tämä selkäkipu. Pikkaisen väsyttää aina perus mömmökoktailin jälkeen, mutta selästä ei kyllä kipu tunnun laantuvan millään.

jouIMG_2313
IPad & Uusi puhelin ovat olleet kovassa käytössä. Tuo puhelin pelasti koko elämäni, tuntui oikeasti pahalta kun edellinen hajosi. Mihin tahanasa, kuten puhelimeenkin voi tulla riippuvaiseksi. Myönnän, olen puhelinriippuvainen.

jouIMG_2309
Mikäs sen parempaa talvella, kuin lukea Cosmopolitaneja? Uusin lehti oli mielestäni ihan loistava muutenkin. Olen lueskellut jenkkien Cosmon nettisivuja, ihan englannin harjoituksen takia. Hirveen hyviä ja mielenkiintoisia juttuja, kun vaan jaksaa vähän selailla!

jouIMG_2324
Valion Olo jukurtit on tosi hyviä. Sorruin kauppareissulla ostamaan maistinvuoksi noita, ja tykästyin ihan hirmuisesti. Iiiso plussa niiden laktoosittomuudesta, harva erikoisjukurtti on laktoositon. Suosittelen maistamaan Ananasta! Voi kuulostaa oudolta, mutta oli tosi hyvää ja raikasta :P

Tällaisia suosikkeja tällä kertaa, löytyikö mitään samoja?

~Taru

10 kommenttia:

 1. Ihania koruja, ja Cosmo on kyl parhautta <3

  VastaaPoista
 2. iPad on mun lempppareis myös :)

  ♥ http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iPad om kyllä loistava, pitäis vielä ostaa se kameraliitäntäpaketti niin olis vielä kivempi :)

   Poista
 3. Haastoin sinut (:
  http://theasorrr.blogspot.fi/2014/01/haastetta.html

  VastaaPoista
 4. Cosmot ovat sitä ihanuutta joka kuukausi!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kuukauden paras hetki, kuncosmo tipahtaa postilaatikkoon♥

   Poista