perjantai 17. tammikuuta 2014

Yesterday 16.1.

Eilen oli varsin tehokas ja mukava päivä!

Aamulla heräsin ajoissa ja ehdin hyvin kahdeksaksi kouluun. Eikä edes väsyttänyt kahdella ensimmäisella tunnilla! Yleensä olen ihan kuollut niillä, etenkin jos en ole saanut kahvia. Eilen jätin kahvin välistä ja join kupin teetä ennen kouluun lähtöä.

Koulussa saatiin kerättyä lähes kaikilta abeilta penkkarimaksu. Jes, ei enää stressiä rahapuolesta penkkareissa! Muutenkin penkkarit näyttävät olevan suhkoht hyvällä mallilla, olen vain sitä sorttia joka aina ajattelee pahinta. Olen tosin laiminlyönyt oman penkkariasun tilaamisen ja ostamisen. Tänä viikonloppuna on pakko ottaa itteni niskasta kiinni!

 photo jouIMG_2252_zpsa134e0a2.jpg

Koulun jälkeen tulin kotiin ja tilattiin äiskän kanssa Chi Foo:sta kotiin "hieman" kiinalaista. Luultiin että ne annokset olisi sellaisia pieniä, mutta yllätykseksemme ne olivatkin vähän isompia. 
Tilattiin nimittäin kolme lämmintä ruokaa, alkupaloja ja jälkkäriä. Alkupalaksi tilattiin Damplingseja, onneksi ne olivat puokkiin. Ei ehkä mun suurinta herkkua nimittäin. Pääruokana oli friteerattuja kanoja, Pekingin kanaa (rakkausruoka♥) ja tulista Sichuanin possua. Ja sitä ruokaa oli paljon
Jokaisessa annoksessa tuli sellainen pakastepurkillinen riisiä ja toisessa pakastepurkin kokoisessa astiassa oli sitten se soossi. Friteerattuja kanoja oli muistaakseni 10 kappaletta, ja niitä damplingseja 5 kappaletta. Jälkkärinä oli vielä friteerattuja banaaneja, niitä yhteensä 4 kappaletta. 
Ruoka tuli noin tunnissa, ei ollut kallista, maistui oikein hyvälle ja yhdestä annoksesta riittää kevyesti kahdelle. Me siis tavallaan tilattiin kahdestaan ruokaa kuudelle henkilölle :D

Voin suositella kyseistä kiinalaista kyllä kaikille Kuopiossa asuville!

 photo jouIMG_2253_zpsef26dbf2.jpg
Illalla kävin vielä Viivin kanssa Fressillä Into Yogassa. Oli mukava päättää päivä kevyellä joogaamisella. Tunnin jälkeen käytiin vielä infrapunasaunassa. Se on oikeasti rentouttava ja tuntuu että se huoltaa myös kehoa. Mun pohkeiden hirviä kipu lähti tuon joogan ja infrapunasaunan ansiosta kokonaan pois! Eilen koski vielä ihan jumalattomasti, tänään ei koske ollenkaan!
Tykkään päivä päivältä enemmän Fressin ryhmäliikunnoista, ja menen tänäänkin vielä Huolto45:teen rullailemaan lihaskalvoja auki. 

Ihanaa perjantaita kaikille♥

~Taru

2 kommenttia:

  1. infrapunasauna oli kyllä ihana! pitää toistekkin käyä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ehkäpä taas seuraavalla kerralla kun mennään joogaan :)

      Poista