lauantai 22. helmikuuta 2014

New handbag

Tosiaan abiristeilyltä tarttui mukaan muutakin kuin päänsärky ja tyhjä kukkaro, nimittäin uusi (ja ihana) Guessin käsilaukku! 

Olin katsellut saman tyylistä jo aiemmin ja aluksi meinasin ostaakin tämän vaaleana, mutta viisas isoäitini neuvoi minua ottamaan mustan, sillä minullahan on jo yksi vaalea Guessin laukku ja musta ei likaannu niin helposti. Ja onhan tämä vähän aikuisemman näköinen, kuin se vaaleanpunainen mitä katsoin... En vain voi sille mitään, että olen pastellivärienrakastaja!

jouIMG_2507 jouIMG_2506 jouIMG_2508
Tämä on mukavan pieni, mutta yllätävä tilaihme. Jopa kalenterini mahtui tuonna jättikukkaroni ja meikkipussin kanssa. Onneksi tämä on nyt pienempi, ettei tule kannettua koko omaisuutta mukana, kuten yleensä.
Tietäisittepä, mitä vanhemmasta Guessistani aina löytyykään... Viimeksi yllärina sieltä löytyi lusikka, en edes tiedä miten se on sinne joutunut. Ei muistaakseni eväissäkään lusikkaa ollut mukana!

Mitäs tykkäätte? :)

~Taru

6 kommenttia:

 1. Oi ihana laukku! Tykkään kans itse Guessin laukuista, ja nappiostoksen oot sinäkin tehnyt! :)<3
  Ihana blogi sulla muutenkin, pitää jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja tervetulos seurailemaan :) Guessilla on kyllä aina niin ihania laukkuja, että voisin vaikka kaikki adoptoida itselleni ♥

   Poista
 2. Tykkään, mikäpä Guess ei minuun iskisikään:P ♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Sitä mieltä minäkin :) Oiva ostos oli kyllä !

   Poista