lauantai 22. helmikuuta 2014

Nuhailua ja (luku)lomailua

Monilla lukuloman alottaineilla abeilla on instagramit, facet ja blogit täynnä lukulomafiiliskuvia ja päivityksiä. Niitä riittää aivan kyllästymiseen asti, joten minä päätin olla ottamatta yhtäkään kuvaa koulukirjoista (katotaan vaan niin ensiviikolla minäkin sorrun) ja en aio käyttää instagramissakaan kertaakaan koulupohjaista hashtagia!

Mun lukuloman alku on mennyt nuhaillessa. Eilen kipeys sai mut todellakin kiinni, mutta pääsin silti lähtemään töihin ja siellähän sitä sitten vaihteeksi piristyikin! Muuten päivä meni fysiikkaa kertaillessa, juustosarvia leipoessa, teetä juodessa ja Grimmiä katsoessa. Olen muuten taas koukussa uuteen sarjaan...
jouIMG_2511 jouIMG_2513 jouIMG_2512
Sain kanssa tietää englannin kuuntelun ja äidinkielen tekstitaidon alustavat tulokset. Kuuntelu meni vähän paremmin kuin syksyllä, ei nyt loistavasti siltikään, mutta paremmin. Tekstitaidosta sain alustavien mukaan jokaisesta neljä pistettä, eli mahdollisesti 36 pistettä on tiedossa äidinkielen arvosanaan. Olen varsin tyytyväinen tulokseen, mutta olisihan se ollut hienoa saada jostakin se viisi tai kuusi pistettä...

Onko täällä muita lukulomalaisia? Mitkä on fiilikset? :)

~Taru

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä vaan vielä viimeisiinkin kirjoituksiin! Muistan sen omankin stressin sieltä kahden vuoden takaa, mutta kylläpä se uurastus sitten palkitaan (:

  Laitoin sulle muuten mun blogiin haastetta, käyhän tsekkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta! Ja tosiaan pitää jaksaa uurastaa vielä pikkaisen niin sitten voikin keskittyä pääsykokeisiin :)
   Oi kiitos kanssa haasteesta, minäpä teen sen vielä tässä ;)

   Poista
 2. Tsemppia sulle kovasti vielä viimeisiinkin kirjotuksiin!! :)<3 Kesällä se sitten palkitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja toivottavasti palkitaan :D

   Poista