keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Stressipaniikkihui

Tosiaan pieni kirjoittelutauko ilmaantui hirmuisen kiireen takia. Viikonlopun juhlimiset, lukeminen ja koulussa olevat kissanristiäiset verottaa yllättävän paljon aikaa. 
Hyvä kaverini on lomalla tämän koko viikon, joten ollaan sitten huideltu pitkin kyliä vaihtelevalla kokoonpanolla. Eilenkin meni kahteen asti Katan ja poikien kanssa kun ajeltiin ja pojat kertoi meille kauhutarinoita. Ollaan Katan kanssa molemmat astetta säikympiä ja oikeasti meinasin saada syädrin pari kertaa! Ja hei vinkkinä, älkää peloteltko naisia ratissa.... :D
 photo jouIMG_2377_zpsca1488f6.jpg  photo jouIMG_2375_zps992f6b6f.jpg  photo jouIMG_2385_zpsf83813c6.jpg
Äikän kirjoitukset on jo perjantaina ja paniikki alkaa kiiriä selkärankaan. Olen hyvä äidinkielessä ja kirjoitan varmaan (toivottavasti) tekstitaidoista kaikista yli kolmosen (en ole koskaan kirjoittanut alle 4 pisteen tekstitaitoa...) joten paineet ovat kovat. Oon jopa nähnyt painajaisia siitä että en osaakaan enää kirjoittaa! Toinen paniikin aiheuttaja on englannin kuuntelu.... Tälläkin hetkellä kuuntelen samalla abikirjan kuunteluita mutta tuskimpa tämä mitään auttaa, enää.

Tämä aamukin on mennyt liian nopeasti, tunnin päästä pitäisi olla abilounaalla koulussa ja mulla on vieläkin vaatekriisi! Oikeastaan en ole tehnyt muuta kuin juonut teetä ja syönyt lämppäreitä tänä aamuna... Pitäisi varmaan tästä mennä laittautumaan. Tänään vielä asukuvia tiedossa, tai viimeistään huomenna!

Pus!

~Taru

1 kommentti:

  1. Nam, tosi herkkuja leipiä! <3 Meiltä ei muuten löydy tuota Pikku Myy -mukia vielä. Oiskohan sitä vielä kaupassa? Täytyy tarkistaa ens kerralla. :))

    VastaaPoista