torstai 6. maaliskuuta 2014

Explosive

En suosittele lautailua kenellekään.
Etekään ennen kirjoituksia ei kannata lähteä ensimmäistä kertaa mäkeen jalat sidottuna yhteen lautaan, murratte vain kirjoituskätenne niinkuin minä. Olen jo nyt ihan räjähdyspisteessä kun ketuttaa niinpahasti tämä tilanne että aijai!!

Eilen tuli tuomio, kädestä oli värttinäluuhun tullut pieni murtuma. Onneksi kipsi on vain kaksi viikkoa ja käsi ei ole missään todella pahassa kunnossa. Ilman tätä kipsin tukea käsi olisi kyllä kipeämpi, mutta tällä hetkellä jomotus on siedettävä. Kirjoittaminen ei oikein luonnistu. Pystyn kyllä kynää pitämään kädessä, mutta se kirjoittaminen on eri asia. Toivottavasti saan tehdä esseet koneella, sillä tällä kirjoittaminen on nopeampaa kuin käsin, vaikka kirjoitan vain vasurilla.
asu43 details34
Jeans - Seppälä / Bag & Necklace - Guess / Watch - One / Boots - ?? / Shirt - Vero Moda

 Kuvissa mulla on vielä pelkkä lasta kädessä, nykyään mulla on söpö kirkkaan pinkki kipsi. Kutittaa ihan ketusti ja vihaan tätä jo nyt mutta tän kanssa on vain elettävä. 

Toissapäivänä kävin Viivin kanssa kahvilla ja napsittiin asukuvat. Nyt pitääkin olla luova asujen kanssa, koska tämä kipsi näkyy aina ja toisekseen en saa joitakin paitoja päälle, koska hihat on liian tiukat.

jouIMG_2723

Minun tuuria, miksi juuri ennen kirjoituksia oi miksi??

~Taru

10 kommenttia:

 1. Voi piru... Mä lensin ihan tasasella maalla nurin ja mietin just että onneks ei murtunu ranne tai mitään... Sulla kävi huonompi tuuri... :/ tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekas! Noh, tällaista sattui, onneksi ytl ymmärtää :D kiitos:)

   Poista
 2. Mut nythän sä oot päässy vähän jo toho lautailun saloihin, joten miten ois ens talvena uuestaa:D täältä lähtee yks tunari sun mukaa nii rikotaa yhessä paikkoja vähä lisää! Mut tsemppii, äkkiä se paranee!:) ps. toi kipsi on vaa koriste sun kädessä, vähän niiku asuste:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katsellaan vuoden päästä, voi olla että tyydyn ihan suksiin:D ja jep, etenkin kun nyt on tämä pinkkikipsi niin sopii hyvin kaikkeen pinkahtavaan :'D

   Poista
 3. Voi höhlä, pikaista paranemista sen kans!

  VastaaPoista
 4. Ääh parantelehan, tuo on perseestä tuo kipsi nimimerkillä kokemusta on. Vaikkei mulla kipuja ollutkaan mutta yleensäkin tuo...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on! Etenkin tuo kutina..... Mutta onneksi tätä saa kastella :o

   Poista
 5. Kiva blogi! :) oisko sulla kik? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos:3 valitettavasti ei ole, en ole kokenut tarpeelliseksi :/

  VastaaPoista