tiistai 18. maaliskuuta 2014

New In: Bikinis & Golden Jewellery

Olen taas tuhlannut... Mutta suhkoht tarpeelliseen! 
Löysin Cubukselta täydellisesti istuvan bikinien yläosan, hintaa niillä oli 15.90€. Melkein juutuin peiliin kiinni, koska en ole varmaan koskaan omistanut näin hyviä yläosia. Nyt pitää vain metsästää biksuihin sopiva alaosa. Väriksi valitsin sen hankalimman, kirkkaan pinkin. Rakastan näitä!


Sitten Glitteristä tarttui mukaan kaksi kultaista rannekorua ja kaulakoru. Ketjut ja niitit ovat nyt minun mieleeni, joten se teema toistuu näissäkin. Kunhan vielä löytäisi sopivia sormuksia ja lisää koruja... Kultaiseen innostukseni lähti aluksi ystäviltäni, mutta todellisen lanekamisen tekivät H&M:n pilottilasit. Enhän voi olla ilman kultaisia koruja, kun omistan kultasankaiset pilotit.

Rahaa on kyllä palanut enemmän kuin laki sallii, mutta ehkä annan tämän kerran itselleni anteeksi. Ostolakko olisi poikaa, mutta en kuitenkaan pysty siihen, hehe.

Mitäs tykkäätte?:)

~Taru

5 kommenttia:

 1. Oi, minäkin haluan niin tuollaiset räikeen pinkit biksut! Ulkomailta etsimään vaan! Rusketus näyttää varmasti upeelta nuiden kanssa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla hyvä ku pääset ulkomaille!:) mä tosin en rusketu kovin paljoa, ruskettuisimpa enemmän:o

   Poista
 2. Mäkin kattelin cubuksen bikini valikoimaa kuukaus sitte ja hyvältä näytti! Pitäs vaan päästä sovittelemaan ja ostoksille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä! Itse ihastuin tähän push-Up malliin etenkin kun näitä ei ole kovin topattu :)

   Poista
 3. Kirjotitko pitkän matikan? Miten meni? :)

  VastaaPoista