torstai 27. maaliskuuta 2014

Sunny Day

jouIMG_2956 jouIMG_2972 outfit240314 outfit2240314 jouIMG_2962
Knit - Vero Moda / Top - Pieces / Jeans - Dr. Denim / Heels - DinSko / Jewellery - Glitter, Ur&Penn & Guess

Toissapäivänä oltiin tyttöjen kanssa päivällä meillä ja saatiin nauttia takapihalla ihanasta auringonpaisteesta. Oli oikein lämmin, meidän pihalle nimittäin paistaa koko päivän aurinko.
Tein kanssa tytöille vähän päiväruokaa, spagettia ja jauhelihakastiketta, mutta joku mauste unohtui siitä, eikä saatu päähän että mikä!

Maanantaina sain kanssa tietää englannin alustavat tulokset, ja voin sanoa, että nyt ärsyttää ja kovasti! 188/299, eli about kymmenenpistettä C:n rajasta. Monivalinnat olivat menneet ihan päin peppua, mutta esseestä olin kirjoittanut jopa 82 pistettä! Olen kuitenkin ylpeä tuon esseen pistemäärästä :)

Äidinkielen alustavien mukaan tekstitaidosta oli yhteensä 36 pistettä ja esseestä 45, eli yhteensä 81 pistettä. Nyt toivotaan ettei pisteet laske tai rajat nouse ihan hurjasti!

~Taru

4 kommenttia:

 1. Noi farkut on tosi kivan näköiset :) paljon noilla oli hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Nää maksoi noin 50€, oliskohan ollu 49,95?

   Poista
 2. Oot saanut äidinkielen alustavista ihan täsmälleen samat kun mä! Toivotaan ettei kummankaan pisteet muutu ja rajat pysyy ;) Itellä jäi enkku kans harmittamaan, jäi ihan viiden pisteen päähän paremmasta arvosanasta viime syksyn rajoilla, ja noi pisteytykset ei kauheesti yleensä kai muutu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei tosiaan muuttu!:) Niin, ei ne yleensä hirveästi heittele:o

   Poista