tiistai 18. maaliskuuta 2014

Treenaukset vko 11

Viime viikko meni varsin kevyesti treenatessa. Sirkustreeneihin en päässyt edes käymään tämän käden vuoksi, joten piti sitten tyytyä saliin. Loppuviikosta olin vielä kipeänä ja sama tauti yrittää vieläkin sinnitellä kiinni, joten piti pitää hieman lepoa, että pääsee taas viikolla treenaamaan.
weheartit.com

Maanantai: Lepo (yo-kirjoitukset)
Tiistai: Ryhti30 sekä putkeen venyttelytunti, molemmat ryhmäliikuntoja. Tuossa ryhdissä oli kyllä kiva käydä, parempi vaan mennä uudestaan, kunhan kipsin saa pois. Oli hieman vaikeaa sen kuminauhan kanssa nimittäin.
Keskiviikko: Lenkki koiran kanssa ja salilla, kevyt treeni. Lähinnä keskivartaloon ja jalkoihin painottuva. Loppuun kunnolliset venyttelyt. Huomaa, miten pikkuhiljaa alkaa venyä paremmin :)
Torstai: Tehokas Jalkatreeni ja kunnon venyttelyt. Seuraavana päivänä ei sitten kävelty...
Perjantai: Lepo (yo-kirjoitukset)
Lauantai: Lepo
Sunnuntai: Lepo

Tuntuu ihan laiskalta, kun katsoo edellisen viikon liikuntoja. Ensiviikolla pitää skarpata, tämä viikko menee vielä kipsin ja kirjoitusten kanssa. 
Olen kanssa miettinyt, pitäisikö käydä solariumissa joku päivä? Onko teillä kokemusta siitä, suositteletteko vai ette?

~Taru

2 kommenttia:

  1. Mäkin olisin innokas kokeilemaan solariumia, mutta jotenkin ei vaan saa aikaseks:D ehkä se on pelkkäää humpuukkia tai sit oikeesti vois vähän saada väriä pintaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pitää selvästikin lähteä yhdessä!:D

      Poista