perjantai 25. huhtikuuta 2014

Outfit 24042014

jouIMG_3330 jouIMG_3375 jouIMG_3368
Jacket - NewYorker / Jeans - BikBok / Shirt - Only / Boots - DinSko / Necklace & Bag - Guess

Eilen oli niin lämpöisä, että tarkenin ulkona uudella NewYorkerista ostetulla bikertakillani. Tuo on kyllä ihana takki, se on tehty hieman paksummasta kankaasta, joten se soveltuu lämpöisillä keleillä ulkotakiksi ja viileämmillä sisäjakuksi. Aluksi epäröin tuon takin ostoa, mutta onneksi Reetta suostutteli minut hankkimaan sen♥

Ylioppilasjuhlat lähestyvät muuten kovaa vauhtia! Onneksi olen ollut ajoissa ja mekko onkin jo hankittu, samoin kengät ja korut löytyy kaapista. Lakki vain puuttuu... Pitää miettiä, miten laitan hiukset kyseisenä päivänä. Päätin säästää, joten en mene kampaajalle laitattamaan tukkaa. Kynnet laitatan Katalla tai Viivillä heti kun heille sopii.

En voi jotenkin uskoa, että kohta valmistun lukiosta. Tuntuu aivan kuin olisin vasta mennyt lukioon, pelokkaana ykkösenä. Kaikki tuntui silloin niin vanhoilta, ja lukion päättymiseen tuntui olevan sata vuotta. Kuitenkin huiput koulukaverit ja kiinnostus (joihinkin) oppiaineisiin saivat ajan kulkemaan kuin siivillä.

Eka vuosi meni aivan järkyttävän nopeasti. Tutustuin silloin uusiin ja ihaniin ihmisiin, sekä uudelleentutustuin yhteen vanhaan ja pitkäaikaiseen ystävääni kunnolla.♥

Kakkosvuosi meni hitaasti. Se oli koulussa raskas vuosi, jokainen jakso ihan täynnä ja paljon vaikeita aineita. Tällöin jo aloin hautaamaan lääkissuunnitelmani, ja kemian kurssien jälkeen kuoppasin sen sitten lopullisesti.

Kolmosvuosi taasen hurahti kirjoitusten ansiosta hirrrrrveän nopsaa, samoin tämä lukuloma on hujahtanut silmänräpäyksessä. Olen kyllä lukenut kauppikseen kunnolla, mutta tuntuu aika vahvasti siltä, että välivuosi on edessä. Eikä se edes kovin pahalta ajatukselta tunnu. Todennäköisesti pääsisin lukemaan tradenomiksi, mutta en tiedä haluanko. Yliopisto kuulostaa enemmän mun jutulta ja sen uuden haku-uudistuksen takia en uskalla edes välttämättä ottaa väliaikaista opiskelupaikkaa vastaan. Hankalaa!

Menikö teidänkin lukio/ammattikoulu hirveän nopeasti ohi? Entä mitäs tykkäätte tuosta takista? :)

~Taru

6 kommenttia:

 1. Tuo takki on aivan ihana, kelpaisi mullekkin;P Kaunotar! ♥

  VastaaPoista
 2. Tuo takki on kyllä hirmu kiva<3 ja lukio tosiaan hurahti ihan hetkessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) totta, miten aika voikaan kulua niin nopeaa!

   Poista
 3. Miten oot laittanut tuon tekstin noin leveäksi? :)

  VastaaPoista
 4. Säätämällä leveyksiä sieltä malli kohdasta jossa voi myös muokata tekstien värejä:)

  VastaaPoista