sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Denim Girl

jouIMG_3803 jouIMG_3794 jouIMG_3838 jouIMG_3812 jouIMG_3831 jouIMG_3805 jouIMG_3802
Denim Vest - Jackpot / Shirt - Only / Jeans - BikBok / Bag - Jouni Collection / Jewellery - O.n.e., Nomination

"Oletko farkkutyttöjä?" kysyi tätini torstaina, kun kaivoimme hänen käyttämättömiä vaatteitaan. Jättimäisestä Ikean pussista löytyikin ihana farkkuliivi, jonka vetäisin jo perjantaina päälle. Samaiselta reissulta lähti mukaan myös kuvassa olevat kaksi sormusta (oikean  käden alempi sormus sekä vasemman sormus), muutama kello, mukaan lukien kuvassa oleva, sekä laukkuja - joihin kuului myös tuo ruskea ihanuus!
Eikä siinä edes ollut kaikki... Ihana täti mulla♥

Asuun idean "varastin" Viiviltä, joka piti vähän aikaa sitten samantyylistä asua päällään. Itse yhdistin asuun hieman ruskeaa (myös kello oli alunperin ruskea, mutta se lähti kellosepälle vaihdattamaan pattereita) ja hopeaa. Laukun hopeiset yksityiskohdat olivat tähän inspiraationa.

Kävi muuten perjantaina hauska juttu: äiti haki kotipizzasta kolme pizzaa kotiin ja kotona laatikot avattuamme huomasimme, että pizzat olivat kaikki ihan vääriä! Noh, soitin sitten kotipizzaan ja valitin asiasta ja kahdenkymmenen minuutin päästä sain hakea kolme oikeaa ilmaista pizzaa kotiin. Ja edelliset saimme syödä myös. Elikkä kolmelle hengelle saimme kuusi pitsaa! Nyt ei muuten sitten vähään aikaan syödä muuta kuin pitsaa... Tunnen kun maha kasvaa!

Mitä pidätte asusta? Oletteko tekin farkkutyttöjä?

~Taru

6 kommenttia: