torstai 15. toukokuuta 2014

Food, Friends & Studying

15052014-01
1. Amarillossa Isoäidin kanssa tiistaina, nami mitä ruokaa taas♥ / 2. Ahkeraa opiskelua heti aamupalalla3. Eilen kahvilla ystävän kanssa, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan. Ihana nainen♥ / 4. Amanda B.:stä ihana kellolaatikko ostettu, kerrankin on kellot järjestyksessä!

Tämä alkuviikko on ollut yllättävän väsyttävä, johtunee siitä, etten ole tehnyt paljoa mitään. Tiistaina kävin tosiaan isoäidin kanssa syömässä Amarillossa ja vähän Eurokankaassa palaosastolla kaivelemassa. Mukaan tarttui ihana sifonkikangas, josta tein istelleni, äidille ja Katalle yksinkertaiset huivit. En malta odottaa, että saan yhdistettyä sen johonkin asuun, pidän kankaasta tosi paljon.

Tiistaina treenit jäivätkin välistä, koska parini ei päässyt paikalle pariakrobatiaan. Suuntaisinkin Reetan ja Henen kanssa salille ja auts mikä jalkatreeni tehtiinkin. Nyt on jumissa nimittäin paikat ja pahasti, niinkuin joku saattoikin jo Facebookista lukaista. Muistakaas tykätä tosiaan fb-sivuistani, sinne päivittelen normaalin facebookin tapaan pikaisia kuulumisia ja päivityksiä! Sivuille pääset TÄSTÄ.

Tänään ajattelin vielä hieman lukea pääsykokeisiin, stressiahdistuspaniikki alkaa nimittäin iskeä. En millään jaksaisi lukea, tuntuu että tieto valuu päästäni pois jokaisen sanan jälkeen. Pitää etsiä uusia keinoja opiskella noita. Voikun olisin mennyt valmennuskurssille!

Illalla vielä karkaan joogaan ja sen jälkeen ajattelin rentoutua infrapunasaunassa, ai että se on ihanaa♥ Jos et ole vielä kokeillut infrapunasaunaa, kokeile heti kun sinulla on siihen mahdollisuus. Se on oikeasti rentouttavaa ja aina joogan ja sen jälkeen keho tuntuu oikein puhdistuneelta. Innostuin joogasta jopa niin, että tein itselle aamujumpan, jossa käytän siellä oppimiani asentoja hyväksi...

Palailen tänään tai viimeistään huomenna postailemaan muutamasta ostoksesta sekä parista ompelujutusta, joten pysykääs kuulolla!

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti