sunnuntai 25. toukokuuta 2014

My Saturday 24.5.2014

jou2 jou5
Miten ihana päivä lauantai olikaan!
Lämpömittari näytti aivan hirmuisesti lämmintä, mutta suuntasin silti aamupäivästä isoäidin kanssa Matkukseen vähän shoppailemaan. Mukaan tarttui yo-juhlia varten läpinäkyviä olkaimia, ritsikat, sukkahousuja ja muuten vain tarpeelliset polvimittaiset lökäpöksyt sekä ihana tuubitoppi. Näitä tulette näkemään täällä blogin puolella vielä. Käytiin samalla syömässä Bella Roma & Daddy's Dinerissa, voin suositella lämpimästi Calabrese (jos se näin kirjoitettiin) pitsaa. Oikein ihanan tulinen ja maukas Palvelukin oli mitä parhainta ja ruuat tuli todella nopeasti.

Ainut miinus oli tuossa shoppailureissussa se, että juontaja huusi hieman turhan kovaa mikkiin (siellä oli jotkut spessupäivät) ja porukkaa oli ihan hirveästi...

Illalla sitten suuntasimme tätini kanssa Tarina Golfille syömään. Siellä oli avoin klubi-ilta ja aivan ihana buffet. Ruoka oli siis jo toistamiseen tänä päivänä aivan superhyvää ja maha on vieläkin yön pikkutunneilla ihan pullakka. Kierreltiin hieman paikkoja siellä ja juotiin muutamat sidukat auringon paisteessa, not bad! Lähtiessä nappasin vielä Starbucks-kahvin mukaan, jonka ansiosta jaksankin nyt vielä postata.

jou6 jou7 jou4
Kun Tarinasta päästiin takaisin Kuopioon, suuntasin suoraan Katalle istumaan iltaa. Ihana nainen tarjosi minulle lasillisen kuoharia, kun en ollut varustautunut omien juomien kanssa
Napsittiin myös tyttöjen kanssa asukuvat, jotka näette kokonaisuudessaan huomenna, ja monta monta muuta kuvaa Viivin kanssa. Niitäkin tulee vielä tänne, tarkemmin selattuina ja muokattuina. Kuvia yhteensä tuli tänä päivänä napsittua 390 kappaletta, joten ymmärrettävää, ettei kaikki tänne pääse. Ja iso osa oli onnistuneita, meillä on kyllä huippu "kuvaustiimi".

Aivan ihana päivä, parempaa lauantaita saa kyllä etsiä. Nyt onkin hyvä mennä hyvillä mielin nukkumaan ja aamulla virkeänä ottamaan varmasti ihana sunnuntai vastaan.

Ihan tosi iso kiitos kaikille, jotka teitte päivästäni ihanan

~Taru

2 kommenttia:

 1. Ompas todella kivoja kuvia :-)
  Päivä on varmaan ollut ihana, koska eilen oli kyllä tooooodella lämmin.
  // Anni, Blurry Runner

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivä oli kyllä ihana, melkein jopa liian kuuma :D

   Poista