perjantai 16. toukokuuta 2014

Ostoksia ja Ompeluita

jouIMG_3868 jouIMG_3869 jouIMG_3871 jouIMG_3875
Ostokset: We Care Icon Smokey Nude-luomiväripaletti / Amanda B. kellorasia

Sorruin keskiviikkona Sokoksen Emotion-osastolla luomiväreihin. Mun iso paletti on sellaista halppisjuttua, ettei niistä irtoa väriä ollenkaan. Pitkän pohdinnan jälkeen kannoin kassalle We Care Iconin luomiväripaletin, sillä olin todennut aiemman (eri värisen tottakai) todella hyväksi. Eikä hintakaan ollut paha! Näillä saa ihanan raikkaan keväisen meikin aikaiseksi.

Viikko sitten metsästin kissojen ja koirien kanssa tällaista Amanda B.:n kellorasiaa. Kun mistään ei meinannut löytyä, päätin marssia suoraan Amanda B.:n liikkeeseen ja sieltähän se täydellinen yksilö löytyikin. Oli muuten vaikea ottaa tästä boksista järkevää kuvaa! Tuntui, että koko ajan joku varjo oli väärässä paikassa... Kellorasian sisässä on paikat kuudelle kellolle, mutta yhteen koloon mahtuu kevyesti kaksikin kelloa. Tämä oli tarpeen, koska taidan omistaa sellaiset kahdeksan rannekelloa, heh. Kelloja ei voi olla liikaa♥

jouIMG_3877
jouIMG_3880

Ompelukset viimeaikoina on ollut aika vähäisiä, mutta kohta pääsykokeiden ynnä muiden juttujen jälkeen aikaa pitäisi riittää myös enemmälle ompelulle! Tosiaan Katan karvaliivi valmistui jo vähän aikaa sitten (viimein) ja viimeviikolla Eurokankaasta lähti mukaan upa sifonki kangas, josta tein huivit itelle, äidlle ja Katalle. Pitää taas käydä kunhan on aikaa (ja rahaa) kaivamassa palaosaston parhaat päältä, sieltä tekee usein löytöjä.

Tänään saatiin tietää yo-tulokset. Niistä lisää sitten kunhan on todistus kourassa ja lakki päässä, en uskall luottaa mihinkään YTL:n lappusiin ennen virallista todistusta! Mutta itse lakkiaisista, mekoista ynnä muista, on  tulossa piakkoin postausta tännekin. Tämä postaus venyikin vähän myöhäiseksi, töiden ja näiden yo-hötkyilyjen takia.

Ihanaa viikonloppua kaikille♥

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti