tiistai 27. toukokuuta 2014

Windy Day

26052014-01
Ihan näin postauksen alkuun hieman tuulisia tunnelmia eilisen päivän kuvausreissulta.
Tarkoituksena oli räpsiä nopsaa asukuvat, mutta ensinnäkin a) ei löydetty aluksi kunnon kuvausspottia ja kaahattiin varmaan pari tuntia autolla ympäri Kuopion lähellä olevia maanteitä ja b) tuuli ihan kamalasti! Kuten kuvasta huomaakin, yhden "hienon" poseerauksen jälkeen tulikin sponttaaneja ai prkl kun on kylmä-ilmeitä...

Kuitenkin muutamat kuvat onnistuivat ja vaikkei salille asti ehdittykään, vaikka aluksi oli tarkoitus, oli kyllä hauskaa ja kalorit paloivat nauraessa hyvin.

Päälle valikoitui siis Fiorellasta ostettu valkoinen, pitsiselkäinen pitkähihainen ja ne perinteiset korut sekä Dr. Denimit ja Converset. Kylmät kelit veivät inspiraation pukeutumiseen, mutta tämäkin on yksi käytetyimmistä asuistani. Tuo paita on nimittäin rakkaus♥ Huivikin oli pakko vetäistä kaulaan mittarin näyttäessä kuutta astetta "lämmintä".

jouIMG_4545 jouIMG_4546 26052014-02 jouIMG_4559
Shirt - Fiorella / Jeans - Dr. Denim / Rings - Kultajousi etc. / Watch - JetSet / Earrings - Gina Tricot / Shoes - Converse

Kohta pitääkin rientää töihin! Huomenna on ravitsemustieteen pääsykokeetkin, joten illalla tiedossa viime hetkien kertausta. En niin tule pääsemään sisään... Mutta toisaalta, en tiedä olisko se kuitenkaan se mun ala. Tarvitsen varmaan aikaa miettiä, mitä haluan elämältä. Kaikki tuntuu juuri nyt niin hankalalta.

~Taru

2 kommenttia:

 1. En kyllä muista millon viimeksi olin kyllä nauranut niin paljon, ihan oikeesti! Tuntu huipulta ♥
  Kaunokainen ihanassa asussa, oot kyllä superhuippuihanainen kameran edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää taas kunhan on aikaa niin tehdä samanlainen reissu, tällä kertaa ABC:N kautta ja eväät matkaan:D<3 sinäkin olet niin huippu kuvattava ja aina niin kaunis:))

   Poista