torstai 19. kesäkuuta 2014

Drinksuja, Pahatarta ja Auringonlaskuja

leffailta01 jouIMG_5679 jouIMG_5676 jouIMG_5680
Jacket - H&M / Top - Gina Tricot / Shoes - Converse

Eilen oli ihana päivä!
Ensinnäkin nukuin pitkään ja heräsin melko virkeänä ja iltapäivällä suuntasimme Hennin kanssa Matkukseen pyörimään. Mukaan tarttui yksi ihanaihana huulipuna, josta juttua myöhemmin. Käytiin kanssa Arnoldsilla syömässä Cronizit, eli donitsin ja croisanttin sekoitusleivos. Oli äkkimakia mutta hirmuisen hyvä!

Illalla lähdimme Katan kanssa kauppaan ostamaan Juhannuseväitä. Voin sanoa, että jos nyt kuollaan nälkään niin on ihme. Innostuttiin ottamaan XXL pihvejä niin nautana kuin possunakin! Lisäksi tehdään tyttöjen kanssa vähän lisukkeita pihveille. Juomat mulla oli (onneksi) jo omasta takaa, joten säästin rahaa niissä tänä jussina huimasti. Suunnataan siis kaveriporukalla mökille Juhannusta viettämään. Siitä reissusta tulee sitten Jussin jälkeen hirmuisesti kuvia ja yritän videonkin kuvata :)

Mutta tosiaan, eilen kauppareissun jälkeen mentiin Katan kanssa katsomaan leffaan Maleficent - Pahatar. Ennen leffaa käytiin BowlDinerissä drinksuilla Ostettiin leffaan sitten omat popparit ja sinkkivedet ja nautittiin leffasta. Ja ai että se leffa oli IHANA!!
Angelina Jolie veti roolinsa loistavasti, eikä Aurorankaan näyttelijä huono ollut. Plussana oli, kuten Katan kanssa puhuttiinkin, ettei leffa ollut pelkästään Pahattaren tarinaa, vaan Prinsessa Ruususen tarinan piirteet näkäy mukavasti. Olihan siinä, kuten kaikissa leffoissa, hieman ennakoitavia kohtauksia mutta se kyllä johtui varmaan siitä, että Ruusunen on tarinana jo ennestään tuttu.
Minäkin haluan sellaiset siivet mitkä sillä Pahattarella oli...

Eilen oli kanssa huikea auringonlasku, jonka kuvat julkaisen huomenna tänne. Facebookista löytyikin jo pientä esimakua niistä kuvista! Luontokuvauskärpänen iskee taas, pitää lähteä metsästämään kauniita spotteja, kunhan ei olisi näin pilvistä.

~Taru

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia siusta<3 ja nam, nuo drinkit näyttää hyviltä ;)
  hyvää juhannusta!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) noi oli kyllä itosi hyvän makuisiakin ;) ja kiitti samoin<3

   Poista
 2. Oot kyllä upea ilmestys, vautsi! :) Mä kävin poiksystävän kanssa katsomassa Pahattaren ja se oli kyllä tosi hyvä munkin mielestä. :) Ps. Croniz kuulostaa houkuttelevalta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) se leffa oli kyllä ihana ja suosittelen lämpimästi maistaa sitä cronizia;)

   Poista