sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Graduation Snapshots

jouIMG_5397 jouIMG_5372 jouIMG_4825 jouIMG_4807 jouIMG_4817jouIMG_5322 jouIMG_5050 jouIMG_5005 jouIMG_5096 jouIMG_5219 jouIMG_4961
Eilen tosiaan valmistuin lukiosta ja sain viimein vetää päähäni kauneimman kruunun, minkä lukion aikana päähänsä voi vetää. Ylioppilaslakin.

Lukiourani aikana olen kokenut onnistumisia, itsensä ylittämisiä ja intoa opiskeluun, mutta myös epäonnistumisia ja epätoivoa. Onneksi kuitenkin jokainen kyynel ja uneton yö on ollut tarpeen ja sain lukion kunnialla läpi. Olisihan se voinut mennä paremminkin, mutta näillä nyt mennään eteenpäin.

Kirjoitin viisi ainetta: äidinkielen, englannin, pitkän matematiikan, biologian sekä fysiikan.
Äidinkielestä sain M:n, englannista B:n, biologiasta E:n ja fysiikasta sekä matematiikasta C:t. Eli aika keskiverto suoritus. Yhtään ällää en saanut, mutta se ei haittaa. Arvosanoilla ei sinänsä ole niin väliä (tottakai hakujutuissa on) kunhan tietää yrittäneensä parhaansa. Taso on vain sitten se, mikä sieltä tulee knu yrittää kaikkensa.

Juhlat meillä olivat suuret, lähes koko suku oli koossa ja juhlinta jatkui iltamyöhään saakka. Itse häippäsin joskus seitsemän jälkeen taksilla kohti keskustaa ja aloittelimme kavereiden kanssa baari-iltaa ystävämme (joka myös sai lakin, huippua!) luona. Puolilta öin suuntasimme Puikkariin kuuntelemaan Tuomas Kauhasta. Oli ihan hyvä keikka, harmi vain että eteen meinasi litistyä ihmisten suoraan sanoen tunkiessa päälle. Onneksi meidän ei tarvinnut tällä kertaa jonotella sisään baariin!

Tässä postauksessa on tällaisia vähän sekalaisia kuvia eiliseltä, asukuvat ja lisää kuvia tulee varmasti vielä. Kamerassa oli nimittäin yli 500 kuvaa eiliseltä! Kiitokset Sinille, joka räpsi koko päivän ihania kuvia, sekä Katalle jonka napsimista kuvista löytyy todennäköisesti kiitoskortti- sekä "virallista" yo-kuvamateriaalia♥

Nyt vain rohkeana kohti uusia seikkailuja!

~Taru

12 kommenttia:

 1. paljon onnea!! :) ihana tuo siun mekko ja muutenkin olet niin kauniina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)<3 mekko oli kyllä nappi valinta!

   Poista
 2. Hurjasti onnea, oot tosi nättinä ollu :-)

  http://o-something.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. onnea taru! :) ja tosi kauniina olet ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) yllättävän hyvin pysyi meikki ja kikkarat koko päivän:)

   Poista
 4. Näytät vieläkin kauniimmalta kuin yleensä. Ja onnea minunkin puolestani... :)
  J

  VastaaPoista