torstai 26. kesäkuuta 2014

Hullunmyllyjä

jouIMG_6072 jouIMG_6075
Jacket - H&M / Shirt - Amisu / Skirt - H&M / Shoes - NewYorker / Bag - Guess / Necklace - Guess / Sunnies - H&M

Maanantaina käytiin drinkuilla Viivin kanssa BowlD1nerissa ja tiistaina päädyin syömään samaiseen raflaan. Huppista! Samaiselta päivältä on myös yllä olevat kuvat. Tuo H&M:ltä löytynyt hame on kyllä ollut yksi kesän suosikeista, yhdisttynä vielä tuohon jakkuun. Ennen en oiken pitänyt jakusta, mutta nyt olen jotenkin taas hurahtanut siihen.
Tiistaina mentiin taas leffaan, Finnkinolla oli taas superpäivät, joten käytiin katsomassa kaveriporukalla X-Men leffa. Tykkäsin kyllä, ne ei koskaan petä. Popparit ja sinkkivesi taas herkkuina. Rahaa on kyllä palanut taas ehkä hieman liikaa, mutta olen kuitenkin pysynyt kuun budjetissa. Tänään tosin suuntana on pari baaria, pitäähän sitä välillä touhutortaillakin. Myöhään tosin ei passaa olla, koska huomenna töitä illalla. Mikään ei olisi niin kamalaa, kuin mennä rapulassa töihin!

Muuten elämäni on ollut tällä viikolla varsin hullunmyllyä, mutta onneksi on ystäviä, jotka pitävät pääni raiteilla ja järjissään. Työtkin tuntuvat varsin mukavalta vaihtelulta tähän viikonloppuun. Saapi ainakin ihan muuta ajateltavaa.

Otin muuten eilen oikeaan korvaan neljännen korvareiän, auts että on nyt kipeä! En ole varma, menikö se hieman rustoon, mutta pyörittäessä se kyllä vähän siltä tuntuu. Vaikeaa nukkua, kun olen tottunut nukkumaan oikealla kyljellä ja nyt sen korvan päällä ei oikein kärsi ja kehtaa nukkua.

~Taru

8 kommenttia:

 1. Jos mahdollista toivoa niin voisitko tehdä piakkoin meikkivideon?:) Esimerkiksi nataliaoonan blogin kaltainen iltameikki-video! Mut ei pliis mitää liian kaukaa kuvattua tai nopeutettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Voisin toteuttaakkin tuon tässä lähiaikoina :) Pitää vaan saada apukuvaaja avuksi!

   Poista
 2. kiva postaus ja ihanan tyttömäinen toi asu :)! itsekin tein joskus nastalla lisää korvareikiä, hahaa :D eipä taida ylimmistä mennä enää edes korvikset läpi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuuli! Auts nastalla:o mä en uskaltais painaa itteeni mitään reikiä itte :D Eikö sattunu sillo?:o

   Poista
 3. Hei katoin tuota samaista hametta luultavasti viime shoppailureissulla!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva! Olisit ostanut ;)

   Poista