maanantai 23. kesäkuuta 2014

Maalaistausta ja romantikko

jouIMG_5848 asu-01 jouIMG_5854 jouIMG_5849 jouIMG_5841
Shirt - BikBok / Belt - H&M / Jeans - Dr. Denim / Shoes - Converse / Jewellery - Guess & Nomination

Juhannuksena menomatkalla mökille pysähdyttiin ottamaan asukuvat Katan kanssa. Minun paikaksi sattui bussipysäkki jonkin maatilan edestä. Minusta nuo maalaistalot antoivat kivan taustan kuville! Jotenkin maalaistaloista tulee todella romanttinen tunnelma (paitsi pimeällä tai ukkosella!), joten jo hieman lässähtäneet kiharani sopivat hyvin tilanteeseen. Maatilat olisivat ihania kuvauspaikkoja, keksin vaikka mitä ihania otoksia - pitäisi vain päästä toteuttamaan ne.

Kesä tekee minusta muutenkin aina ihan toivottoman romantikon. Vaikka ns. poikaystäväkuume onkin päällä koko vuoden, jotenkin kesällä sitä toivoo vielä enemmän törmäävänsä siihen oikeean ja rakastua. Onhan sinkkuudessakin hyviä puolia, mutta itse kaipaan etenkin sitä läheisyyttä. Se tunne, kun toinen välittää oikeasti, on varmaan maailman ihanin. Sitä kaipaa, paljon. Silloin tuntee itsensä tärkeäksi.

Tiedän olevani kamalan lälly sisältä, vaikka en sitä ole aiemmin ulospäin näyttänytkään. Olisi ihan todella ihanaa, jos joku joskus pyytäisi edes leffaan. Olen aina toivonut, että joku mies tekisi minulle Sinkkuelämän Mr. Big:n tavoin - ajaisi autolla taloni eteen ja soittaisi ja pyytäisi katsomaan ikkunasta ulos. Tai mies laittaisi radiosta soimaan esimerkiksi Lupaan Olla-kappaleen (kaikki jotka tunnen vihaavat ko. kappaletta :D). Jotenkin kyseinen kappale on tarttunut minuun ja hoilaan sitä aina ihan täysiä autossa. Joskus jopa etsin sitä kappaletta eri radioasemilta... Olen toivoton!

Onko siellä muita kamalia romantikkoja? 
Mikä olisi kaikista ihanin ja romanttisin teko, mitä mies (tai nainen) voisi tehdä? 
Haluan kuulla myös teidän unelmat!♥

~Taru

12 kommenttia:

  1. Täällä on myös yksi romantikko, ja olen myös onnellisesti toisen romantikon tyttöystävä... :)<3 se oikea kyllä tulee kun sitä vähiten odottaa! eikä noin ihanana typynä kannata retkahtaa ihan keneenkä vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sinä olet kyllä onnekas♥ ja voi kiitos tuosta viimeisimmästä, sait minut hymyilemään :)

      Poista
  2. vitsi miten ihania kuvia ja sinä ihan älyttömän kauniina taas<3 kyllä se oikea vielä siullekin jostain löytyy, usko pois! :) itsekin olen toivoton romantikko ja välillä onkin hiukan rasittavaa kun oma poikaystäväni ei osaa olla yhtään romanttinen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuuli jälleen kerran♥ kyllä minäkin uskon, että joskus löydän jonkun, tällä hetkellä näyttää vain hieman toivottomalta :D Pitänee tyytyä romantiikassa lällyleffoihin... Hei kuule vihjaa joskus miehellesi, silleen ovelasti, kaipaavasi hieman romantiikkaa, voi olla että hänestäkin löytyy uusia puolia! :)

      Poista
    2. arvaa vaan olenko vihjannut ja sanonut suoraankin, mutta ei se vaan osaa tai sitten halua..:D :(

      Poista
    3. Voi ei :D noh, jospa se joskus yllättäis!

      Poista
  3. Olet upea! Toi maalaismaisema luo noihin kuviin kivaa kontrastia. :) Ja älä huoli, kyllä se oikea vielä osuu kohdalle♡ Itelläkin se tuli silloin kun vähiten odotti. Oikeastaan en edes ajatellut mitään vakavampaa, mutta nyt tää suhde ja mulle täydellinen miekkonen on tehny mustakin vähän romantikon. :D En jotenkin ennen uskonut, että kukaan vois rakastaa mua niin täydestä sydämestään ja olla valmis tekemään mitä vaan että olisin onnellinen. On se jännä, miten yks ihminen voi muuttaa kaiken. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, tämä piristi! :) Onnea sinulle, että olet löytänyt sen oikean itsellesi♥ Toivotaan, etten ole enää kolmekymppisenä sinkku!

      Poista
  4. vau tosi kauniita kuvia ja raikas asu! :)

    VastaaPoista
  5. Täälläkin yksi romantikko, voi kun sitä pientä romanttisuutta saisi omaankin suhteeseensa mutta miehet on miehiä:D ja elä huoli höpsö, kyllä se oikea jostain löytyy♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi toivotaan niin :) Ja sinun pitää vihjaista hienovaraisesti lisäromantiikasta, olen varma että sulla toimii :D

      Poista