tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ylioppilaskuvat

pööIMG_5337-01 pööIMG_4956 pööIMG_5359
Monen mielestä on virhe olla menemättä studioon ottamaan ylioppilaskuvat kiitoskortteihin ja seinälle. Noh, itse en mennyt studioon, vaan räpsittiin kuvia kotona ja niistä sitten valkkailtiin parhaita ja muokkailin niitä olemattomilla kuvanmuokkaustaidoillani.

Kuitenkin ensimmäinen kuva on menossa kiitoskorttiin ja kaikille sukulaisille, eikä se nyt kovin pahalta näytä. Kaikenlisäksi, kiitoskortit lentävät jokatapauksessa jollakin joskus roskiin, joten mitäpä sitä käyttämään satoja euroja studiokortteihin. Meilläkin kävi about 80 vierasta, joten voisi tulla hieman kalliiksi. Onneksi on Ifolor ja sen mahtavat korttien suunnittelutyökalut (ja picmonkey) sekä ihanat kuvaajani Kata  ja pikkusiskoni Sini♥

~Taru

14 kommenttia:

 1. tosi kauniita kuvia<3 ja toi on ihan totta että ei ole mikään pakko mennä ottamaan mitään studiokuvia kun voi itsekin sitä kameraa käyttää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Jep, säästettiin paaaljon rahaa (ja aikaa) näillä :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia Taru! ♥ Tosiaan mikäs siinä itse ottaa kuvat kun on kerta todella hyvä kamera ja kuvaajat;) Lisäksi kauniin kesäinen tausta:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kuvista♥ Ilman sinua näitä ei olisi ollut näin paljoa :3

   Poista
 3. Aivan upeita kuvia! :) Mua ei haittaa yhtään vaikkei studiossa kävisikään, sitä paitsi nää sun kuvas on todella onnistuneita joten ei oo kyllä mitään "hävettävää" x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) kuulin paljon siitä, että studiossa pitäisi käydä, koska ammattikuvaajat sitä ja ammattikuvaajat tätä, mutta ehkäpä nämä puhuvat puolestaan! Onhan studiokuvat hienoja jne, mutta nämä ovat minusta luonnollisen kauniita (vaikka itse sanonkin) :)

   Poista
 4. Siis vau kuinka kauniita kuvia<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Onnea valmistumisesta! Täällä kans yks joka otti aikoinaan omat ylioppilaskuvat vaan omassa pihassa ja omalla kameralla! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oma piha ja oma kamera tekee kyllä tehtävänsä ihan hyvin :3

   Poista
 6. Vautsi miten kaunis! Ja kuvista tulee paljon persoonallisempii, kun niitä ei käy kuvaa studiossa. Ainakin mun mielestä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Ja tuo on kyllä ihan totta, kun kuvaaja on tuttu, siinä on ihan erilaisesti kuin ihan tuntemattomalla :)

   Poista
 7. oot ihan huikeen kaunis ja ihana mekko:-) !

  VastaaPoista