lauantai 12. heinäkuuta 2014

Dream Home - Bathroom

Koska kämppäkuume sekä asunnon etsintä on kuumeisesti menossa tällä hetkellä, päätin aloittaa tällaisen Dream Home postausjakson. Esittelen ja kerron teille hieman, millaista asuntoa etsin ja miten ainakin haluaisin sen sisustaa.
Yritän etsiskellä itselleni parhaillaan Kuopiosta yksiötä (tai todella halpaa kaksiota), keskustan ja tulevan kouluni väliltä. Tosiaan, tämä tyttö aloittaa syksyllä Tradenomi opinnot!

Kylpyhuone

Bathroom inspiration
Käsipyyhkeet, Kylpypyyhe & Saippua-annostelija - Esprit.fi / Kynttiläkippo - Iittala / Matto & Kaappi - IKEA

Sana kylpyhuone on kyllä aika hieno sana kerrostalojen vessa-suihku-komplekseille, mutta pienellä sisustuksella niistäkin saa nättejä. Itse suosin varsin neutraaleja värejä, mutta pienet väripilkut tuohonkin saisi esimerkiksi jollain kasvilla. Olen aina halunnut vessaan viherkasvin, mutta en ole vieläkään saanut!

Ikean Hemnes peilikaappi olisi ihana, sen mahduttaminen pieneen kylppäriin on vain todella mahdotonta. Ennemmin kuitenkin ottaisin pyykkikoneen, kuin yhden kaapin. Mutta jos tilaa olisi, saisi tuollaiseen kaappiin kätevästi kaikki hiuslakat, hammasharjat ja muut hygieniatavarat, eivätkä tavarat olisi rumasti esillä pöydillä. Itse en saa tavaroita pysymään millään järjestyksessa, jos ne ovat pöydällä.

Vaaleat käsipyyhkeet ovat kanssa todella paljon minun mieleen, ne antavat jotenkin luksusta vessaan, vaikkakin eivät kovin suuria väripilkkuja olekaan. Esprit.fi:n sivuilla on varsin kivasti erilaisia kylppärituotteita, josta bongasin myös tuon ihanan saippuaannostelijan. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Espritin tuotteet näyttävät muutenkin jotenkin yleellisiltä, vaikkei sisustustuotteet olleet mitenkään hinnalla pilattu.

Kynttilät ovat etenkin talvisin pakollinen juttu ympäri kämppää. Voisin sijoittaa yhden kylppäriinkin, kesäisin Iittalan kynttiläkippoa voisi käyttää vaikka korukippona ja syksyllä sytyttää kynttilän kun menee suihkuun tai tekee itselle jalkakylvyn. Ja kaiken tämän päätteeksi olisikin ihana kääriytyä paksuun Puuvillafroteepyyhkeeseen♥

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti