lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kesästressi

jouGOPR0862 jouGOPR0884 jouGOPR0887
Dress - Only / Shoes - NewYorker / Bracelets - BikBok / Necklace - Guess / Sunnies - H&M

Musta Onlyn mekko on tänä kesänä kyllä unohtunut kaapin pohjalle pahastikin. Viime viikolla kuitenkin löysin sen uudestaan ja päätin ottaa taas käyttöön. Ainut ongelma tuossa mekossa on vain se, että se on aika törkeän lyhyt. Onneksi ratkaisuna on farkkushortsit alle, pyllistelyt ei haittaa!

Tämä viikko on taas vierähtänyt nopsaa. Tosissaan liiankin nopsaa, nyt onkin jo lauantai taas. Joka lauantai havahdun siihen, miten nopeaa viikko on vierähtänyt. Ja tuntuu taas, etten ole saanut mitään aikaiseksi ja olen laiminlyönyt bloginikin. Mulla on varmaan jotain kesästressiä menossa, onneksi rantapäivät rentouttaa hieman. Tänäänkin olin kolmisen tuntia päivällä rannalla ja kohta suuntaan töihin ja siellä olenkin sitten ihan yömyöhään asti.

Onneksi kuitenkin ensiviikonalku näyttää varsin vapaalta ja ilmat loistavilta joten minut todennäköisesti bongaa maanantaina ja tiistaina rantsulta. Kunhan sais vielä tunne-elämän, asuntohommat, tuet ym kuntoon, niin tästä kesästä voisi vielä tulla oikein huippu.

Ihanaa lauantaita kaikille♥

~Taru

2 kommenttia:

  1. Kyllä elämä loksahtelee kohdalleen pikkuhiljaa. Välillä on ylä- ja alamäkiä mutta ne kaikki mäet on kavuttava jossain elämän vaiheessa. Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästi kommentista <3 toivotaan että olet oikeassa! Ihanaa kesän jatkoa sullekkin:3

      Poista