torstai 31. heinäkuuta 2014

My future in a nutshell

jouIMG_6320 jouIMG_6502 jouIMG_6314
Top - Only / Shorts - Seppälä / Shoes - DinSko

Tulevaisuus. Eräs lukija kyseli minulta kommentissaan tulevaisuuden suunnitelmistani. Kommenttiin en kehdannut ryhtyä kirjoittamaan kamalan pitkää tarinaa, vaikka onhan tulevaisuudessani kuitenkin suuria juttuja tulossa.

Opiskelut
Sain siis opiskelupaikan Savonia AMK:sta ja ryhdyn lukemaan Tradenomiksi. Olen kyllä kuullut monilta, miten tradenomeista tulee Siwan kassoja ja työttömiä, mutta uskon kuitenkin hyvään työllistymiseen myös koulun jälkeen. En ole vielä lähelläkään perillä, millaista opiskelu AMK:ssa tulee olemaan, mutta odotan sitä kyllä jännityksellä. Motivaatio ei ehkä juuri nyt ole korkeimmillaan, mutta koulujen lähestyessä, kuten aina, se alkaa taas nousta.
Jos AMK:ssa on mahdollista opiskella vieraita kieliä, muitakin kuin perus ruotsi ja englanti, niin haluaisin opiskella esimerkiksi saksaa lisää taikka jopa jotain ihan uutta, kuten ranskaa tai venäjää. Olen aina ollut kylläkin huono kielissä, mutta nyt tekisi vain kamalasti mieli lukea kieliä! Jos AMK;ssa tähän ei ole mahdollisuutta, saatan käydä kansalaisopistolla jonkun ranskan alkeiskurssin tms jos vaan aika ja jaksaminen riittää.

Muutto
Syksyllä, mielellään mahdollisimman nopeasti, olisi tarkoitus muuttaa omaan kämppään. Olen hakenut niin Niiralan Kulmalta kuin Kiinteistö Kyssiltä asuntoa, mutta vielä ei ole nisitä kuulunut mitään. Nämä yksityiset vuokravälittäjät tuppaa olemaan vähän kalliita... Jos joku tietää Kuopiosta halpaa yksiötä/kaksiota niin saa vinkata! Soluun en astu jalallanikaan... Asunnon tulisi olla melko keskustassa, oikeastaan Kuopion Niirala olisi kaikista parhainta aluetta koulumatkan ja työmatkan kannalta. Ja Prismakin olisi melko lähellä!

Reissut
Muita reissuja mulla ei nyt ole tiedossa, kuin tuo Thaimaan matka tammikuussa, jota odotan kuin kuuta nousevaa. Toivottavasti koulun kanssa ei tule kamalasti ongelmia, sillä minähän lähden vaikka opinnot venyisivät, maksettu kuitenkin jo niin paljon siitä!

Työt
Jatkan syksyllä vieläkin Amarillossa, viikonloppu hommilla. Pakko nostaa opintolainaa, sillä töitä en pysty paiskimaan yhtä paljon kuin nyt kesällä ja pitää vähän laskea, ettei opintotuki kärsi kamalasti. Saattaa olla että palan loppuun, pitää vain muistaa myös välillä yrittää pitää vapaa viikonloppuja. Viikot koulussa ja viikonloput töissä ei oikein nappaa taas.

Harrastukset
No salilla käynti pysyy taatusti, siitä en luovu! Tarkoituksena olisi pyrkiä tuohon 3 kertaa viikossa rytmiin taas, joiden lisäksi käyn akrobatia treeneissä. Ilma-akrobatian jätin nyt pois ihan ajan ja jaksamisen takia ja parini pariakrobatiasta lähti inttiin, joten se on nyt sitten ainakin puoli vuotta jäissä, ellen löydä uutta paria. Minun voimilla ei nosteta ketään...

Mitä teidän tulevaisuuteenne liittyy? 

~Taru

2 kommenttia:

 1. Tää oli kiva postaus! :)
  Itse olen myös miettinyt tuota tradenomi vaihtoehtoa jatko-opiskelujen kannalta, sillä se olisi ehkä kaikista järkevin ratkaisu näin merkonomi -tutkinnon jälkeen. Toisaalta haluaisin ehkä kuitenkin jotain muuta, en vaan yhtään tiedä että mitä! :D
  Mie oon myös päättänyt että kohta puoliin on pakko hankkia joku sali/ryhmäliikuntakortti, sillä en ole viimeiseen vuoteen liikkunut oikeastaan yhtään ja se alkaa jo pikkuhiljaa näkyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit!
   Tradenomi on varsin hyvä koulutus, sillä se kuitenkin avaa silleen niin paljon ovia :) Sitä kannattaa harkita!
   Ja salikortti on ihan hyvä päätös, saapi liikettä elämään!

   Poista