tiistai 8. heinäkuuta 2014

RUK:n kurssijuhla

jouGOPR0760 jouGOPR0759 jouGOPR0744 jouGOPR0756 jouGOPR0770
Viikonloppuni vierähti RUK:n kurssijuhlassa Haminassa. Tuo kurssijuhla on kyllä yksi niistä kokemuksista, jonka kokee vain kerran elämässään. Olen todella iloinen, että ystäväni pyysi minua avecikseen, sain taas kerran laittautua nätiksi ja kriiseillä meikeistä ja hiuksista. Jollain sairaalla tavalla tykkään siitä panikoinnista ja vähäisistä unista...

Tosiaan bussimme lähti perjantai-lauantai välisenä yönä kahdelta kohti Haminaa, eikä bussissa oikein voinut hiusten ja hullun bussikuskin takia nukkua. Kymmenen aikaan olimmekin "jo" Haminassa ja ruusurynnäkössä, jossa Upseerioppilaamme juoksivat luoksemme ruusut suussa. Oli aika huiman näköistä, kun monta sataa samannäköistä miestä juoksee kohti!

Meillä oli onneksi varsin hyvä hotelli, Kouvolassa Sokos Hotel Vaakuna. Ei kyllä ihan heti saatu huonetta, kun niin aikaiseen mentiin sinne, joten meikkien korjailut tapahtuivat pääasiassa hotellin saunatilassa. Onneksi kuitenkin saimmi huoneen ennen ruokailuun ja juhlaan lähtöä. Sääli niitä, jotka saivat huoneensa vasta yöllä. Oli ihanaa päästä juhlan jälkeen takaisin hotellille, ostaa hotellin aulabaarista hieman wingsejä ja mennä peiton alle napostelemaan niitä. Ja hotellin aamupala....♥

Itse juhlakin oli mukava, harmillisen vähän otin kuvia kuitenkin. En järkkäriä viitsinyt raahata, onneksi oli GoPro mukana. Videota on sitäkin enemmän, mutta editointiin menee kyllä aikaa. Viimeistään kesän lopussa tulee koostetta koko kesästä, jossa myös näitä pätkiä siis näkyy.

Vaikka olinkin jo korviani myöten täynnä inttijuttuja, enkä ymmärtänyt inttihuumoria lähes ollenkaan, oli juhla hauska ja lähtisin varmasti toistekin, jos tilaisuus sattuisi kohdalle. Ihana kokemus!

~Taru

9 kommenttia:

 1. voi kun oot taas kaunis noissa kuvissa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lisäks miun blogissa ois siulle haaste!
   http://browneyessecret.blogspot.fi/2014/07/blogihaaste.html

   Poista
  2. Voi kiitti!:) teen sen heitänkin ehdin!

   Poista
 2. Hei anteeksi tää ei nyt tähän postaukseen liity, mutta millä olet tehnyt ton sun bannerin? :)

  VastaaPoista
 3. Voih! Mä pääsin kans viimekesänä Rukin kurssinjuhlaan kaverin aveciks! Oli kyllä nimenomaan once_in_a_lifetime -kokemus!
  Ja tosi kaunis mekko sulla :)

  http://www.six-feet-tall.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on!! Ihana kokemus:3 kiitos <3

   Poista