lauantai 26. heinäkuuta 2014

Suljen silmät, kuvittelen et lennän

jouIMG_6173 jouIMG_6162 jouIMG_6161 jouIMG_6198 jouIMG_6176 jouIMG_6165
Maxi skirt - H&M / Crop top - H&M

Hellurei taas ihanaiset!
Tämä viikko on ollut yhtä pyöritystä, töitä sekä lisää töitä. Tänäänkin palaan vielä illalla Amarillon auringon alle tarjoilemaan ja naurattamaan asiakkaita. Eilenkin oli niin ihania asiakkaita mulla, että iltani piristyi ihan kamalasti! on mahtavaa saada hyvää palautetta, se on minusta paljon kivempaa kuin tippien saaminen. Oikeasti.

Alkuviikosta lohtushoppasin itselleni ensimmäisen maxihameeni H&M:ltä. Hintaa ihanaisella hamosella oli noin parikymppiä ja jo nyt se lukeutuu lempparivaatteisiini. halkiot edessä tekee hameesta ihanan kevyen. Napatopin ja hatun kanssa sain mukavan kesälookin aikaiseksi. Onneksi Kata lainasi hattua, sillä muuten olisi kuvat jääneet ottamatta sillä tukkani oli tuona päivänä juuresta hieman likainen.

Sitten hieman minusta: Olen aina ollut sellainen  kaikkimullehetinyt ihminen ja kärsivällisyyteni on todella heikko. Jos on riitoja, haluan selvittää ne nopeasti ja jos välitän jostain, haluan myös heti tietää mitä toinen ajattelee minusta. Olen malttamaton ja inhoan epätietoisuutta yli kaiken. Nyt yritän parantaa tapojani ja olla kärsivällisempi ja yritän rentoutua. Eihän tämä maailma kuitenkaan ihan niin kuoleman vakava ole.

Ja vaikka yritän rauhoittaa kärsimättömyyttäni tällä hetkellä ja yritän rentoutua, päätin silti elää hetkessä. Jos tilaisuus johonkin hyvään tulee, siihen pitää tarttua epäröimättä. Ei aina kannattaisi miettiä entä jos. Jos aina miettii, mitähän tässä nyt käy, ei välttämättä ikinä enää saa samanlaista tilaisuutta. Entä sitten jos ei asiat menneetkään niin kuin toivoi? Ainakin voi sanoa yrittäneensä.

"Rohkeus ei oi sitä ettei pelota, vaan et uskaltaa hyppää vaik ei tiedä selviikö elossa"

Hyvin sanottu Cheek.

~Taru

12 kommenttia:

 1. asiakkailta saatu myönteinen palaute on kyllä ihan mahtavaa ja auttaa jaksamaan töissäkin paremmin :)!
  ihanan aurinkoisia kuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Harmi, että kirjallista palautetta annetaan nykyään niin vähän. Olisihan se kiva jos pomokin kuulisi ne kehut :D Kiitos ihana♥

   Poista
 2. Onpas ihastuttava maxihame ja sinä, wau!♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kesällä asukuvatkin näyttää niin paljon kivemmilta! Kiitos!

   Poista
 4. Asiakaspalvelutyössä se positiivinen palaute on ihan parasta! Harmi vaan, että suomalaiset on aika huonoja sitä antamaan :/ helposti kyllä valitetaan ja sanotaan, jos kaikki ei oo kunnossa (mikä on tietysti hyvä), mutta olisi myös kiva, että kehuttaisiin yhtä herkästi ja kerrottaisiin, jos on tehnyt työnsä hyvin. Onneksi sentään edes joskus joku sanoo jotain ja se kyllä piristää mieltä kummasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa! Me suomalaiset ollaan ilmeisen valittavaa kansaa... Olisi kyllä upeaa, kun kehuttaisiin ja annettaisiin hyvää palautetta, jos työt on tehty hyvin! Tästä voisi laittaa vaikka suomalaisille pienen haasteen :D

   Poista
 5. Vautsi vauu mikä asu yhdistelmä ♥♥

  VastaaPoista